Watt Drive motorreductoren

 

 

Watt Drive, een onderdeel van de WEG Group

IP Duursma levert de aandrijftechnische kwaliteitsproducten van Watt Drive. Watt Drive is wereldwijd een vooruitstrevende producent van mechanische en elektrische aandrijftechniek. Opgericht in 1972 heeft het zich ontwikkeld tot een technologisch centrum voor systeem- en automatiseringsoplossingen.

Watt Drive produceert in eigen huis naast modulaire mechanische aandrijvingen ook frequentie regelingen en servo-techniek. Ook heeft Watt Drive in alle industriële landen een distributeur of een servicepartner. Na de overname door WEG is Watt Drive binnen de WEG groep de fabrikant van tandwielkasten en motorreductoren.


Assemblage, service en onderhoud

 

 

Watt Drive aandrijvingen assembleren wij snel op maat in ons assemblagecentrum in Almelo. Daarnaast verlenen wij in onze eigen Service en Onderhoud afdelingen in Deventer en Veenendaal  de volledige service en onderhoud voor jouw aandrijvingen. Op deze manier beperk je eventuele stilstand van jouw machinepark tot een minimum en is het ook niet nodig om elke aandrijving als spare-part op voorraad te houden.

Lees meer over assemblage, service en onderhoud

 

Watt Drive WG20

 


Een nieuwe generatie motorreductoren

Het programma WG20 industriële elektromechanisch aandrijvingen van Watt Drive is onlangs uitgebreid en volop beschikbaar. Watt Drive maakt onderdeel uit van de WEG Group en de WG20 is de eerste serie motorreductoren die volledig door WEG is ontwikkeld. De tandwiel,- opsteek- en kegeltandwiel aandrijvingen zijn leverbaar tot 20.000 Nm. Dankzij de standaard inbouwmaten zijn ze geschikt voor wereldwijde toepassingen.

De zeer robuuste gietijzeren aandrijvingen zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De montageafmetingen komen overeen met de gangbare aandrijvingen, wat directe uitwisseling mogelijk maakt. Dit betekent dat WG20 motorreductoren niet alleen geschikt zijn voor gebruik in nieuwe toepassingen, maar ook eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in bestaande systemen als vervanging of voor optimalisatiedoeleinden

 

 

Downloads

Watt Drive product range

Watt Drive WG20 motorreductoren


Advies nodig over Watt Drive motorreductoren?

 


Heb je advies nodig of wil je meer informatie over Watt Drive motorreductoren? Neem dan contact op met een IP Duursma vestiging in de buurt.