Werken bij IP Duursma Zwolle

 

 

Met trots kunnen we zeggen dat we hier al 28 jaar gevestigd zijn in Zwolle en 4 jaar geleden openden we deze moderne locatie. De oprichting in de herfst van 1995 was geïnitieerd vanuit hoofdkantoor Apeldoorn, door onze huidige directeur. Vestigingsmanager Jacko is sinds het begin van vestiging Zwolle bij IP Duursma werkzaam en heeft veel ervaring opgebouwd door bijna alle functies binnen het bedrijf zelf te hebben bekleed.

 

IP Duursma Zwolle

 

Het team beschikt niet alleen over een rijke geschiedenis, maar heeft ook uitgebreide ervaring opgebouwd in het vakgebied. Gezamenlijk heeft het team wel 150 jaar gedeelde kennis en ervaring in de techniek en industrie.

IP Duursma Zwolle biedt een breed scala aan producten en kennis. Elke medewerker heeft zijn specialisties: de één weet van de hoed en de rand van motoren en anderen vullen aan op het gebied van gereedschappen, aandrijftechniek, lagers, pneumatiek en meer. Met vooraanstaande merken als FESTO en FAG/SKF al jaren in het portfolio, kijken we uit naar de komst WEG-elektromotoren in de toekomst. Mede mogelijk gemaakt door de nieuwste samenwerking met Visser Nederland die vorig jaar van start ging.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken en onze visie kunnen ondersteunen. Hoewel we momenteel geen specifieke vacatures hebben die overeenkomen met jouw expertise, moedigen we je aan om een open sollicitatie in te dienen als je denkt dat je een waardevolle aanvulling zou zijn op ons team. Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan onze missie? Aarzel dan niet om vandaag nog jouw open sollicitatie in te dienen. We kijken ernaar uit om van jou te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

 

Solliciteer bij IP Duursma Zwolle

 

 

 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy
Solliciteer direct bij IP Duursma Zwolle
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy

Je gaat gegevens invullen die in de database van IP Duursma worden opgeslagen. Deze gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk door ons behandeld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van jouw gegevens gaan wij na in hoeverre deze aansluiten bij vacatures binnen onze organisatie. Door je sollicitatie te versturen ga je met bovenstaande akkoord.