Werken bij IP Duursma Deventer

 

 

IP Duursma in Deventer is een vestiging met een rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1988 toen het begon als een dependance van Duursma in Zutphen aan de Hanzeweg in Deventer. In 1993 werd het onderdeel van IP Duursma Apeldoorn. Tijdelijk huisvestte het op de Gotlandstraat, in 2000 werd Wikkelbedrijf Barendsen, gespecialiseerd in reparatie van aandrijftechniek, overnam.

 

 

In 2003 verhuisden beide bedrijven naar de huidige locatie, waar het met toegewijde collega’s beide specialismen van IP Duursma bedient: aandrijftechniek en pneumatiek. Als totaalleverancier streven we naar innovatie binnen de MRO-markt en ontzorgen we onze klanten volledig. Vandaag de dag herbergt onze vestiging in Deventer nog steeds een werkplaats voor reparaties, onder de vlag van IP Duursma Aandrijftechniek, hierdoor kunnen we onze klanten nog betere service bieden.

Of je nu geïnteresseerd bent in aandrijftechniek, pneumatiek of beide, bij ons vind je een plek waar je kunt groeien en leren. Onze informele sfeer en sterke focus op groei zorgen voor een omgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen, of je nu aan het begin van je carrière staat of al wat ervaring hebt. Kom bij ons team en ontdek hoe je jouw stempel kunt drukken in een inspirerende en ondersteunende omgeving!

 

Solliciteer bij IP Duursma Deventer

 

 

 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy
Solliciteer direct bij IP Duursma Deventer
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy

Je gaat gegevens invullen die in de database van IP Duursma worden opgeslagen. Deze gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk door ons behandeld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van jouw gegevens gaan wij na in hoeverre deze aansluiten bij vacatures binnen onze organisatie. Door je sollicitatie te versturen ga je met bovenstaande akkoord.