Werken bij IP Duursma Tilburg

 

 

Begonnen als Hagens Technische Handelsonderneming  in de late jaren 70, is de vestiging gegroeid van knus familiebedrijf met een winkel in de binnenstad naar de huidige moderne vestiging op industrieterrein Vossenberg. In 2012 is Duursma op het pad gekomen door een gedeelde klant en in 2014 is Hagens officieel onderdeel geworden van de Duursma-familie, met Karin aan het roer. Tijdelijk heeft vestiging Tilburg onder de vlag van Zanten geopereerd, maar sinds januari zijn ze door de fusie tussen die twee bedrijven weer terug bij IP Duursma. We zijn niet alleen in omvang gegroeid; we hebben ook onze vestiging verhuisd van de binnenstad naar het industrieterrein.

 

Team IP Duursma Tilburg

Hier staan we op onze gloednieuwe stek.


Onze klanten komen vooral uit de foodsector, zoals Sodastream, IFF, Agristo, en Repligen. Maar ook buiten de foodsector bedienen we klanten als Van Mossel Automotive en Bosch Transmission Technology BV. Het partnerschap met IndustriePartner brengt ons een mooie connectie met ONE waar, onder andere de samenwerking met Bosch Transmission Technology BV vandaan komt.
Wat ons echt onderscheidt in de markt is onze focus op de klantrelatie. We denken écht met onze klanten mee en nemen hen graag hun zorgen uit handen. Dat zie je ook terug op de werkvloer: we werken hard, maar we maken ook zeker tijd voor plezier. Team Tilburg is een hechte groep teamspelers die de klant altijd op de eerste plaats zet.
Als IP Duursma vestiging zijn ook wij echte vernieuwers in de MRO-markt. Van extern magazijnbeheer tot onze toonaangevende aandrijfdivisie op andere vestigingen en onze eigen assemblagekennis, wij bieden een allesomvattend pakket zodat je bij één totaalleverancier uit de voeten kunt. Sinds de fusie met IP Zanten bedient IP Duursma nu haar klanten via 16 vestigingen door heel Nederland, met meer dan 240 toegewijde medewerkers.

 

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken en onze visie kunnen ondersteunen. Hoewel we momenteel geen specifieke vacatures hebben, moedigen we je aan om een open sollicitatie in te dienen als je denkt dat je een waardevolle aanvulling zou zijn op ons team. Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan onze missie? Aarzel dan niet om vandaag nog jouw open sollicitatie in te dienen. We kijken ernaar uit om van jou te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Solliciteer bij IP Duursma Tilburg

 

 

 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy
Solliciteer direct bij IP Duursma Tilburg
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy

Je gaat gegevens invullen die in de database van IP Duursma worden opgeslagen. Deze gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk door ons behandeld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van jouw gegevens gaan wij na in hoeverre deze aansluiten bij vacatures binnen onze organisatie. Door je sollicitatie te versturen ga je met bovenstaande akkoord.