Maak de juiste keuze

 

 

Wat je dagelijks inademt is belangrijk


Wist je dat wereldwijd 519.000 levens verloren gaan door chronische aandoeningen van de luchtwegen als gevolg van een eerdere blootstelling op het werk?*

Bij IP Duursma begrijpen we hoe belangrijk het is om je werknemers te beschermen tegen schadelijke deeltjes in de lucht. Door het juiste ademhalingsmasker te kiezen en je team goed te trainen in het correct aanpassen en dragen van deze maskers, kun je de werkgerelateerde blootstelling flink verminderen.

Kies voor een ademhalingsmasker dat niet alleen de blootstelling beperkt, maar ook comfortabel is voor de drager en geschikt voor de taak en omgeving. Zo kan je team zich volledig concentreren en optimaal presteren. Wij bieden een ruime selectie van CE-goedgekeurde ademhalingsmaskers van 3M die uitstekende bescherming bieden tegen schadelijke deeltjes in de lucht.

(*  GBD 2016 Occupational Chronic Respiratory Risk Factors Collaborators. Occup Environ Med 2020;77:142-150)

Download het stappenplan

Bij 3M weten ze heel goed dat het kiezen van de juiste bescherming lastig kan zijn. Daarom hebben ze een eenvoudige 3-stappengids samengesteld die je helpt om de blootstelling aan gevaarlijke deeltjes te verminderen.

 

DOWNLOAD DE GIDS

 

download de stappengids