Werken bij IP Duursma Weert

 

 

Bij IP Duursma streven we naar innovatie binnen de MRO-markt, en onze vestiging in Weert is geen uitzondering. Met ons Vendor Managed Inventory (VMI) systeem, aangevuld met vakkennis, vervullen we de behoeften van onze klanten op maat. Opgericht door Noud Wolter is ons bedrijf in Weert en omstreken uitgegroeid tot een begrip. Eerst is de succesvolle samenwerking met Zanten, tot stand gekomen, dit heeft onze expertise alleen nog maar verder uitgebreid. Nu brengt de fusie van IP Zanten met IP Duursma ook meer mogelijkheden: een uitgebreider productbestand en verbeterde mogelijkheden om onze klanten te bedienen. Met trots bedienen we klanten in een straal van veertig

kilometer rond Weert vanuit onze prachtige showroom in ons eigen pand aan de Edisonlaan 14. Hier bieden we niet alleen een indrukwekkend assortiment van meer dan 60.000 verschillende MRO-producten. Maar ook ontvang je in Weert een warm welkom van medewerkers die verstand van zaken hebben, allemaal werken ze al ontzettend lang op deze locatie, we hebben zelfs 25-jarige jubilarissen. Bij IP Duursma Weert staat alles in het teken van aandacht voor de klant, we bezorgen met eigen vervoer en eigen chauffeurs, het VMI bezorgen we verpakkingloos met hoogwaardige technische expertise en een breed scala aan diensten.

Of het nu gaat om technisch advies, reparaties organiseren of het aanbieden van innovatieve oplossingen zoals onze unieke reinigingswandeling, we streven er altijd naar om onze klanten optimaal te ontzorgen. Onze informele familiecultuur en sterke groeiambitie bieden een inspirerende omgeving waarin jij jouw talent kunt laten bloeien en jouw stempel kunt drukken op de toekomst van de MRO-markt.

Sluit je bij ons aan en ontdek hoe ook jij je thuis voelt in ons team.

 

 

Werken bij IP Duursma Weert

 

 

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen die ons team kunnen versterken en onze visie kunnen ondersteunen. Hoewel we momenteel geen specifieke vacatures hebben, moedigen we je aan om een open sollicitatie in te dienen als je denkt dat je een waardevolle aanvulling zou zijn op ons team. Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan onze missie? Aarzel dan niet om vandaag nog jouw open sollicitatie in te dienen. We kijken ernaar uit om van jou te horen en wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons team!

Solliciteer bij IP Duursma Weert

 

 

 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy
Solliciteer direct bij IP Duursma Weert
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy

Je gaat gegevens invullen die in de database van IP Duursma worden opgeslagen. Deze gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk door ons behandeld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van jouw gegevens gaan wij na in hoeverre deze aansluiten bij vacatures binnen onze organisatie. Door je sollicitatie te versturen ga je met bovenstaande akkoord.