Spirax Sarco - experts in stoom

 

 

Stoom is een belangrijke energiedrager voor veel industrieën. Hoewel de basisprincipes van stoomtechniek over het algemeen hetzelfde zijn, heeft elke industrie zijn eigen vereisten. De industriespecialisten van Spirax Sarco begrijpen jouw specifieke behoeften. Waar nodig zetten ze hun diepgaande industriekennis via de beste praktijkvoorbeelden in. Op deze manier ben je verzekerd van een oplossing volledig aangepast aan jouw wensen.

In voeding- en drankenindustrie is bijvoorbeeld de hygiënische kwaliteit van stoom van cruciaal belang, vooral waar het in contact komt met het product. Veel farmaceutische processen hebben dan weer strikte kwaliteitsvereisten voor stoom of vereisen zuivere of zelfs pure stoom. Dankzij het inzicht van onze specialisten weet je zeker dat jouw stoomsysteem voldoet aan alle richtlijnen en wetgevingen, en dat je de hoogst mogelijke betrouwbaarheid en veiligheid bereikt.

 

De #1 voor stoomoplossingen

 


De vooraanstaande oplossingen van Spirax Sarco zijn gebaseerd op het grote productenpakket dat voorziet in vrijwel elk aspect van een stoom- en condensaatsysteem. Dankzij het uitgebreide gamma heeft Spirax Sarco altijd de juiste apparatuur voor uw behoeften. Sterker nog, je krijgt producten die niet alleen uitermate innovatief zijn, maar ze werken ook naadloos met elkaar samen om volledig te voldoen aan jouw eisen met de laagst mogelijke bedrijfskosten.

Deze toewijding om betekent ook dat Spirax Sarco je met zekerheid de beste garanties in de industrie biedt. Je krijgt een stoominstallatie met de grootste efficiëntie en productiviteit, ondersteund door onmiddellijk beschikbare reservedelen en eerlijke service.

 

Diensten

 


Ongetwijfeld komt het moment dat je buiten jouw organisatie op zoek gaat naar de juiste mensen en de specifieke kennis om een nieuwe stoominstallatie te bouwen, jouw bestaande systeem aan te passen of gewoon om een systeem in topvorm te houden. Haal jouw voordeel uit de deskundige vaardigheden en uitgebreide middelen van Spirax Sarco. Met audits van stoomsystemen die zich bijvoorbeeld richten op jouw belangrijkste bedrijfsbehoeften, ongeacht of dit nu energiebesparing, milieuvriendelijkheid, veiligheid of wettelijke conformiteit is.

Van een eenvoudige controle van de condenspotten tot begeleiding bij de bouw van een volledig nieuwe installatie. Alles is mogelijk! 

 

Uitgebreid productoverzicht

Klik op de afbeelding voor een uitgebreid productoverzicht

 

Zelfstudie

Op de website van Spirax Sarco vind je (Engelstalige) tutorials die de principes van stoomtechniek en warmteoverdracht uitleggen. Vrijwel alle belangrijke toepassingen en producten worden besproken.

Leer meer over stoom

 

 

 

Steam Tools App

Met de Steam Tools App heb je een snelle toegang tot o.a. stoomtabellen en tools voor het berekenen van leidingdiameters. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

 

 

 

Spirax Sarco producten bestellen?

 


Bestel jouw Spirax Sarco bij een IP Duursma vestiging in de buurt. Of bekijk het assortiment online en bestel ze direct in onze webshop.

DIRECT BESTELLEN


Of bekijk het assortiment