Kwaliteitszorg

 

 

 

ISO-9001IP Duursma, een ISO-gecertificeerde kwaliteitsonderneming

IP Duursma heeft zich ontwikkeld tot een vertrouwde schakel tussen vele fabrikanten, industrie, OEM’ers en eindgebruikers. Om dit vertrouwen nu en in de toekomst te continueren, leveren wij uitsluitend producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ons assortiment bestaat dan ook voornamelijk uit topproducten van vooraanstaande A-merk fabrikanten.

IP Duursma heeft zich ontwikkeld tot een MRO groothandel met toegevoegde waarde in (technische) kennis en service. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze hooggekwalificeerde medewerkers, onze flexibiliteit en de geavanceerde mogelijkheden op het gebied van automatiseringstoepassingen.

 

Kwaliteitsmanagementsysteem

In een complexe handelsonderneming zoals IP Duursma, met meerdere vestigingen, magazijnen, interne- en externe distributiesystemen en ruim 600.000 MRO producten, is het van essentieel belang om de dagelijkse organisatiestructuur te hebben gewaarborgd en een duidelijke koers voor de onderneming te hebben uitgezet.

Sinds 1997 is Duursma een door Lloyd’s Register Quality Assurance, ISO 9001 gecertificeerde kwaliteitsonderneming, waarbij alle bedrijfsprocessen constant objectief worden gemeten en bijgestuurd. Van orderintake, via orderverwerking, het inkoopproces, het logistieke traject, tot de daadwerkelijke uitlevering: het gehele orderproces wordt gemonitord. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de overige bedrijfsprocessen, zoals het monitoren van de klanttevredenheid, de vakkennis van onze medewerkers en de algehele interne organisatiestructuur.

 

Jaarlijkse audits

Jaarlijks worden er bij Duursma door Lloyd’s audits gehouden, waarbij sinds 1997 het certificaat ieder jaar met succes is verlengd. Wij zijn dan ook volgens de allernieuwste norm gecertificeerd: ISO 9001-2015.

 

Download het ISO certificaat: