Banner omspannen aandrijvingen


Omspannen aandrijvingen

 

 


Als drijfriemenfabriek in 1896 opgericht, heeft IP Duursma jarenlange ervaring met omspannen aandrijvingen en kunnen wij bogen op veel product- en applicatiekennis.
Onze productspecialisten geven graag advies en ondersteuning. Desgewenst berekenen zij voor je de juiste omspannen aandrijving, geheel volgens jouw wensen en eisen.

Elke IP Duursma vestiging beschikt over een ruime voorraad V-riemen, tandriemen, V-riemschijven, tandriemschijven, kettingen en kettingwielen. Heb je tandriemen in een afwijkende breedtemaat nodig? Onze vestiging in Apeldoorn heeft tandriemen in brede wikkels op voorraad die wij op maat snijden. Via ons uitgekiende distributiesysteem zijn ze snel op de juiste plek.


A-merken

 

 

Met een hoogwaardig pakket van uitsluitend A-merk fabrikanten, zoals ContiTech, Tsubaki en Donghua, bieden wij een breed scala aan V-snaren, tandriemen, schijven, kettingen, kettingwielen, klembussen en spanelementen.

logo Contitech

Als onderdeel van de Continental-groep heeft ContiTech de positie als wereldmarktleider voor veel rubberproducten en is een specialist in kunststof technologie. 

De ContiTech Power Transmission Group ontwikkelt, produceert en levert aandrijfriemen, bijbehorende componenten en complete riemaandrijvingen voor verschillende OEM-industrieen en de aftermarket.

Het assortiment van ongeveer 18.000 verschillende producten bestaat uit zowel innovatieve high-tech producten en systemen, als uit alle gangbare types V-riemen en tandriemen. Met eigen R&D-centra, productiefaciliteiten en verkoopkantoren in 23 landen, is de ContiTech Power Transmission Group altijd waar het nodig is. De internationale verkooporganisatie werkt samen met haar klanten om de optimale oplossing in alle aspecten te garanderen - met speciale nadruk op technische problemen.

logo Donghua

Door Donghua’s focus op kettingoplossingen binnen mechanische aandrijfsystemen is Donghua een van de meest vooraanstaande bedrijven binnen de landbouw, industriële aandrijfsystemen, en hef- en hijstechniek. Donghua’s partners profiteren van al de opgedane kennis over kettingoplossingen, omdat er gelijk een contributie gemaakt wordt aan de algehele efficiëntie van de aandrijftechniek en/of rollende banden vanaf het moment van design.

Donghua’s klant georiënteerde strategie en productfocus wordt gesteund door het feit dat het een wereldwijd netwerk aan vestigingen, MRO-partners en productiefaciliteiten ter beschikking heeft. Dit garandeert ook continue kwaliteit en een hoge leverbetrouwbaarheid in de vervangingsmarkt.

Donghua denkt mee tijdens de ontwerpfase, ontwikkelen prototypes, testen in-house en produceren dan vervolgens naar de wensen en behoeften van haar klanten.

logo Tsubaki


Bij TSUBAKI weten ze dat alleen het beste goed genoeg is voor haar klanten. Tsubaki is zich ervan bewust dat elke klant zijn eigen wensen heeft en is trots op het feit dat ze in staat zijn om een uitgebreid productaanbod met uitstekende kwaliteit te presenteren. Daarom zet Tsubaki alles op alles en gaat zij de innovatieve technische uitdaging aan.

Wanneer dat nodig is, kan Tsubaki kettingen geheel volgens klantspecificatie leveren. Voor optimale prestaties en betrouwbaarheid moet een ketting zorgvuldig worden geselecteerd. Om contact te houden met haar klanten en uitstekende service te kunnen bieden, beschikt Tsubaki over een uitgebreid netwerk van distributeurs op strategische plaatsen in Europa en in andere belangrijke markten.


Omspannen aandrijvingen bestellen?

 

 


Downloads

 

 

IP Duursma flyer spiebaanafmetingen

Spiebaanafmetingen

Spiebaanafmetingen volgens het metrische, Amerikaanse en Engelse systeem.

IP Duursma poster tandriem- en V-riemprofielen

Tandriem en V-riemprofielen

Bekijk alle gangbare tandriem en V-riemprofielen.

IP Duursma taperlock handleiding

Taperlock montagehandleiding

Deze handleiding laat zien hoe je een taperlock klembus op de juiste wijze monteert en demonteert.

poster afmetingen rollenkettingen

Afmetingen rollenkettingen

Poster met afmetingen van DIN/BS en ANSI rollenkettingen.

IP Duursma overzicht V-riemprofielen

V-riem profielen

Handig overzicht van de gangbare V-riemprofielen.


Blog

 

 

Wil je meer weten over omspannen aandrijvingen? Hoe herken je bijvoorbeeld een rollenketting? Of wil je weten wat de verschillen zijn tussen de verschillende tandriemprofielen? Lees dan onze blogs.

LEES DE BLOGS