Banner Tramec

 

TRAMEC aandrijvingen

 


Aandrijvingen die uniek zijn in de branche

TRAMEC aandrijvingen onderscheiden zich in de branche. Ze worden compromisloos ontworpen en gebouwd met uitsluitend de beste componenten.

Zo kiezen de engineers ervoor om de lagering extra zwaar uit te voeren, zodat TRAMEC aandrijvingen tot tweemaal hogere radiale krachten aan kunnen dan andere aandrijvingen. Ook kiest TRAMEC ervoor om lagers, wormwielstelsels, kegelwielen en tandwielen van de beste materialen toe te passen, dit garandeert je een extra lange levensduur.

Uniek zijn de behuizingen die uit twee delen opgebouwd zijn, waardoor service en reparaties zeer efficiënt en snel kunnen worden uitgevoerd. Verder ben je vrij in de keuze welk merk en type motor je wenst toe te passen.

 

Assemblage

 


Duursma is niet alleen officieel importeur, tevens zijn wij door TRAMEC geautoriseerd om aandrijvingen in ons assemblagecentrum in Almelo te assembleren. Doordat wij alle losse TRAMEC onderdelen op voorraad hebben assembleren wij binnen no-time de door jou gewenste aandrijving. Uiteraard met volledige fabrieksgarantie.

 

 

Leveringspakket

 


De kracht van TRAMEC zit met name in de wormwielreductoren. Deze zijn namelijk voorzien van een uniek modulair systeem dat volledig maattechnisch uitwisselbaar is met alle bestaande Italiaanse fabrikanten zoals Bonfiglioli, SITI, STM, Varvel, Motovario, etc.

Tot slot zijn geavanceerde planetaire reductoren leverbaar, zowel in standaard uitvoering, als in een precisie uitvoering met extreem lage toleranties en een zeer hoge nauwkeurigheid.

Tramec X-H-B-S serie wormwielreductoren

 X-H-B-S SERIE WORMWIELREDUCTOREN 

Tramec GHA hygiënische aandrijvingen

 GHA SERIE HYGIENISCHE AANDRIJVINGEN 

Tramec T-R serie kegel/hoek reductoren

 T-R SERIE KEGEL/HOEK REDUCTOREN 

Tramec N serie verstelbare variatoren

 N SERIE VERSTELBARE VARIATOREN 

Tramec RCV serie rechte tandwielreductoren

 RCV SERIE RECHTE TANDWIELREDUCTOREN 

Tramec Z-P serie opsteekreductoren

 Z-P SERIE OPSTEEKREDUCTOREN 

Tramec EP en REP serie tandwielkasten

 EP-TEP-REP SERIE PLANETAIRE AANDRIJVINGEN  

 

 

 


3D configuator

 


Met de online configurator van TRAMEC configureer je 3D CAD-modellen van elke gewenste aandrijving. De intuïtieve en foutbestendige interface leidt zelfs onervaren gebruikers naar de juiste selectie. Binnen een paar seconden krijg je de preview van het geconfigureerde product en zijn de 2D/3D-modellen -in de meest gebruikte formaten- klaar om te downloaden.

GA NAAR DE CONFIGURATOR

 

 

 

Downloads

 

Tramec flyer

IP Duursma Tramec flyer

 

Tramec handleidingen

TRAMEC handleidingen

 

Tramec catalogus GHA tandwielkasten

TRAMEC catalogus GHA-serie

 

Tramec equivalentenlijst wormwielreductoren

TRAMEC equivalentenlijst

Equivalentenlijst voor TRAMEC wormwielreductoren