Service & Reparatie

 

 

Specialist in elektromechanische aandrijftechniek

IP Duursma heeft onder de naam IP Duursma Aandrijftechniek vestigingen in Deventer en Veenendaal die zich voornamelijk bezighouden met service en reparatie van aandrijvingen. Onze deskundige medewerkers zijn gespecialiseerd in het wikkelen en reviseren van elektromotoren, motorreductoren, pompen en ventilatoren. Daarnaast verzorgen wij (preventief) onderhoud aan aandrijvingen op locatie en kun je ons inschakelen voor engineering en bouw van besturingskasten en complexe aandrijfvraagstukken. De Duursma Aandrijftechniek vestiging in Almelo houdt zich uitsluitend bezig met het assembleren van nieuwe aandrijvingen.

 

Deskundige medewerkers

ATEX

24-uur service

Haal- en brengservice

 

Service, reparatie en revisie

 

 

In één van onze werkplaatsen of op locatie

Al ruim 50 jaar houdt IP Duursma Aandrijftechniek zich bezig met service, reparatie en revisie van elektro-mechanische aandrijftechniek. Onze jarenlange kennis en ervaring bepalen de snelheid waarmee reparaties worden uitgevoerd en dat telt als uw productie stilstaat!

Als merkonafhankelijk reparatiebedrijf voeren we alle soorten elektromechanische reparaties uit, ongeacht fabricaat, herkomst en uitvoering.

Naast de vele servicemogelijkheden die wij in onze werkplaatsen hebben, voeren we ook reparaties, inspecties en metingen uit op locatie. Voorbeelden hiervan zijn preventief onderhoud, de- en montage, lagers en afdichtingen vervangen, trillingsmetingen, balanceren en het uitlijning met laserapparatuur. Hiermee kan vroegtijdige uitval van aandrijvingen worden voorkomen en machinestilstand tot een minimum worden beperkt.

service op locatie

Service op locatie

De- en montage van aandrijvingen
Lagers en afdichtingen vervangen
Lager conditiemetingen
Trillingsanalyses
Balanceren
Laseruitlijningen

Service in onze werkplaatsen

Wikkelwerkzaamheden
Mechanische reparatie en revisie
Mechanische bewerkingen
Vlamspuiten
Testen en beproeven
Lagers en afdichtingen vervangen
Nieuw assemblage en modificaties

 
 

Wikkeltechniek

 

Ambachtelijk vakwerk

In tegenstelling tot veel andere werkzaamheden binnen ons bedrijf, is het wikkelen van statoren, ankers en spoelen nog echt ambachtelijk handwerk. Onze goed opgeleide wikkelaars, onze jarenlange ervaring en vanzelfsprekend het gebruik van hoogwaardige isolatie-waarden en impregneerlakken, zorgen ervoor dat jouw elektromotor binnen de kortste keren weer volledig en als nieuw inzetbaar is.

Gun uw elektromotor een tweede leven

IP Duursma Aandrijftechniek is specialist in het wikkelen van elektromotoren. De werkzaamheden bestaan uit meten, demonteren,onderdelen controleren en reinigen, wikkelen en afwerken met componentenlak, testen op doorslagspanning, vernieuwen van lagers en keerringen, monteren, testen en tot slot kunnen we de motor(reductor) spuiten in iedere gewenste kleur.

 

Preventief onderhoud

 

 

Steeds meer ondernemingen kiezen voor het uitbesteden van preventief en correctief onderhoud aan een gespecialiseerde partner, zodat storingen tot een minimum worden gereduceerd. Zo’n partner vind je in IP Duursma Aandrijftechniek.

IP Duursma Aandrijftechniek is specialist in het onderhouden van uw aandrijvingen en motoren. Met het juiste onderhoud zul je namelijk aanmerkelijk minder storingen hebben binnen uw machinepark.

Wij helpen bij het identificeren van de wensen en eisen die aan het onderhoud van uw machinepark wordt gesteld. Onze assistentie voor onderhoud kunnen wij eenmalig op verzoek verlenen of op basis van een contract, waarbij wij met een regelmatige interval de afgesproken onderhoudsdienstverlening uitvoeren.

 

 

Een impressie van ons werk

 

 


Contact 

 

 

Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team beantwoordt jouw vraag zo snel mogelijk.

Deventer

 Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8:00-17:00 uur
vrijdag: 8:00-16:00 uur


Veenendaal


Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 7:30-16:30 uur
vrijdag: 7:30-16:00 uur