Werken bij IP Duursma Almelo

 

Vestiging IP Duursma Almelo is in 1989 begonnen als derde IP Duursma vestiging met een bescheiden team van slechts drie mensen, maar na de overname door onze huidige directie hebben we een mooie groei mogen doormaken. Nu zijn we uitgegroeid tot een team van 15 enthousiaste professionals, verdeeld over de twee bedrijven die we op deze locatie een thuis bieden: de Technische Groothandel en de assemblage Aandrijftechniek.

Hans en Frank heten je van harte welkom.Hans en Frank heten je van harte welkom.

 

Wat ons uniek maakt binnen ons bedrijf is de combinatie van verkoop en assemblage, waarbij onze assemblageafdeling niet alleen ons eigen team bedient, maar ook de 15 andere IP Duursma vestigingen verspreid over het hele land. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van motoren en aandrijvingen, waarbij we zelfs erkend zijn als leerbedrijf. We zijn trots op onze rol in het maken van nieuwe aandrijvingen voor klanten van IP Duursma door het hele land. Dit laat zien dat we niet alleen streven naar innovatie binnen de MRO-markt, maar ook daadwerkelijk bijdragen aan het realiseren ervan.

Een mooi voorbeeld van onze onderscheidende aanpak vanuit de Technische Groothandel is te zien in de ervaring met een klant die voorheen alles rechtstreeks bij leveranciers afnam. Wanneer zij te maken kregen met leveringsproblemen, konden ze vertrouwen op IP Duursma voor een oplossing op maat. 

Nu hebben wij al jaren een duurzame relatie, dankzij onze aandacht, ontzorging en betrouwbare dienstverlening.

Dit team staat bekend om het vermogen om mee te denken, zelfs bij spoed- of noodsituaties, waardoor we altijd kunnen leveren en onze goede relaties met klanten kunnen behouden en versterken. Het opbouwen van een sterke band met klanten is voor ons essentieel, en daarom besteden we veel aandacht aan relatiebeheer.
Met de fusie met IP Zanten bedienen we nu in totaal 16 vestigingen verspreid over Nederland. Samen met meer dan 240 toegewijde medewerkers streven we naar continuïteit en groei binnen onze dienstverlening. Onze informele familiecultuur en ambitieuze groeiambitie bieden een inspirerende omgeving waarin elke medewerker de kans krijgt om zijn of haar stempel te drukken.

 
Expeditiemedewerker - Almelo (39 uur)
Verkoper binnendienst aandrijftechniek - Almelo

Solliciteer bij IP Duursma Almelo

 

 

 

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy
Solliciteer direct bij IP Duursma Almelo
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy

Je gaat gegevens invullen die in de database van IP Duursma worden opgeslagen. Deze gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk door ons behandeld. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden. Aan de hand van jouw gegevens gaan wij na in hoeverre deze aansluiten bij vacatures binnen onze organisatie. Door je sollicitatie te versturen ga je met bovenstaande akkoord.