IP Duursma - de reinigingsspecialist waar je blij van wordt!

 

 

IP Duursma is een technische groothandel met specialisaties in MRO-producten, aandrijftechniek, magazijnbeheer én reinigingsoplossingen. Zoek jij naar complete ontzorging op het gebied van reinigingsoplossingen? Dan ben je aan het juiste adres!

Voldoet jullie huidige reinigingsmachine nog aan alle eisen? Of heeft je bedrijf ontwikkelingen doorgemaakt en twijfel je over de efficiëntie van de huidige schoonmaakmethode? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op reinigingsgebied?

Reinigingswandeling

Om antwoord te kunnen geven op bovenstaande vragen bieden wij jou graag een reinigingswandeling aan. Tijdens deze reinigingswandeling loopt onze specialist samen met jou door het bedrijf om risico’s op het gebied van veiligheid en hygiëne te identificeren. Onze reiniggingsspecialist geeft je vervolgens direct advies over de mogelijkheden die wij kunnen bieden als het gaat om het vermeiden van risico’s op dit vlak. Omdat wij het beste willen voor onze klanten investeren we continu in onze specialisten, die jou alle zorgen uit handen kunnen nemen op het gebied van schoonmaak.

Verder is reiniging natuurlijk meer dan het schoonhouden van je bedrijf. Je kunt bij reiniging ook denken aan de arbeidsomstandigheden van je medewerkers. Een schone werkomgeving is hygiënischer dus heb je minder kans op bacteriën. Met schone trappen en vloeren heb je een veel kleinere kans op uitglijden, en schone lucht geeft minder klachten aan de luchtwegen. Tijdens de IP Duursma reinigingswandeling vertellen we je hier graag meer over.

Advies op maat
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy

Waarom reiningen?

 


De voordelen van een gereinigde werkomgeving

waarom reiniging - productiviteit

Productiviteit

Een schone werkomgeving zorgt voor een stijgende arbeidsproductiviteit van je medewerkers.

waarom reinigen - waardebehoud

Waardebehoud

Reiniging zorgt voor waardebehoud van je machines en gebouwen.

waarom reiniging - gezondheid

Gezondheid

Het creëren van een schone werkomgeving draagt bij aan de gezondheid van je medewerkers.

waarom reiniging - uitstraling

Uitstraling

Een schone werkomgeving zorgt voor een verbeterde algemene uitstraling en lichtopbrengst.

waarom reiniging - stofbeheersing

Stofbeheersing

Consequente reiniging zorgt voor een verbeterde stofbeheersing in jouw organisatie.

waarom reiniging - besparing

Besparing

Reiniging draagt bij aan een opgeruimde en overzichtelijke werkomgeving. Dit bespaart tijd, arbeid en dus geld!

waarom reiniging - hygiëne

Hygiëne

Door periodieke schoonmaak krijgen vuil en bacteriën geen kans zich te verspreiden.

waarom reiniging - veiligheid

Veiligheid

Een schone werkomgeving vermindert de kans op kleine ongelukken met soms grote consequenties.

Waarom IP Duursma?

 

Het gemak van een totaaloplossing

Het reinigen van je werkomgeving speelt een belangrijke rol in veilig, gezond en comfortabel werken. Daarom is IP Duursma partner van verschillende vooraanstaande merken zoals: Nilfisk, Kärcher, Ruwac, Nederman, Norclean en MP. Samen met onze partners bieden wij jou naast de juiste reinigingsmachine(s) en oplossing(en) een professionele onderhoudsservice aan. Met dit totaalpakket kunnen we optimaal in jouw reinigingsbehoefte voorzien.

De specialistische reinigingsleverancier

Meerdere productspecialisten staan klaar om voor jouw situatie het juiste product of de beste dienst aan te bieden tegen de beste voorwaarden. Wij verkopen dan ook niet alleen machines of oplossingen. Apparatuur leasen, huren of inruil en onderhoud behoren ook tot onze standaard mogelijkheden.

Demonstratie

Op basis van je behoeften komen wij graag bij je langs op locatie voor een demonstratie met de juiste reinigingsoplossing.

Klantspecifiek advies

Tijdens onze reinigingswandeling door je organisatie stellen wij aandachtspunten op specifiek voor jouw werkomgeving. Je wensen worden hieraan toegevoegd en wij brengen daarna een passend advies uit.

Jouw voordelen op een rij

  • Vakkundig opgeleide servicemonteurs
  • Snelle reactietijden van onze servicemonteurs
  • Langere levensduur door professioneel onderhoud
  • Je kiest de best passende serviceovereenkomst voor jou
  • Landelijke dekking
  • Je profiteert van gereduceerde tarieven
  • Dagelijks onderhoud, middels service posters en tutorials

Kopen / leasen / huren?

 


Jij kiest en wij leveren de machine

Kopen, leasen of huren van nieuwe of gebruikte machines. Met of zonder onderhoudscontract. Vrijwel alles is mogelijk. Wij adviseren je graag!

Nieuw of refurbished

Je kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van zowel nieuwe als refurbished machines van de beste merken. De nieuwe machines worden direct uit onze voorraad bij jouw bedrijf geleverd. Alle refurbished machines zijn getest en worden opnieuw beschikbaar gesteld voor de verkoop met bijbehorende garantie.

Kopen

Al onze machines, zowel nieuw als refurbished, hebben de juiste prijs- kwaliteitsverhouding en een passende garantietermijn, zodat je verzekerd bent van de beste oplossing.

Leasen/huren

Voor het leasen van machines bieden wij financial lease en operational lease. Ook voor vragen over het huren van onze reinigingsmachines kun je bij onze specialisten terecht.

Onderhoud en reparatie

Preventief onderhoud voorkomt ongewenst stilstand van je machine. Vanzelfsprekend kunnen onze eigen gespecialiseerde monteurs je machines ook repareren.

Onze merken

 


IP Duursma is officieel dealer van de A-merken Nilfisk, Kärcher, Ruwac, MP-HT, Nederman en Norclean. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een groot assortiment aanvullende producten binnen reiniging.

 

 

 

 

 

 

 

Totaalleverancier voor alle reinigingsoplossingen

 


IP Duursma levert een totaalpakket aan reinigingsmachines en reinigingsmiddelen voor vrijwel iedere toepassing. Dagelijks vinden onze producten en diensten hun weg in diverse industrieën. Denk hierbij aan de algemene productie-industrie, de bouw, automotive, de landbouw en diverse openbare gebouwen en kantoren.