SKF Axios

 

 

Dé eenvoudige oplossing voor toestandsafhankijk onderhoud

SKF Axios is de eerste verdedigingslinie voor jouw machines. SKF Axios is een eenvoudige, draadloze, schaalbare en cloudgebaseerde conditiebewakingsoplossing van SKF en Amazon Web Services (AWS). SKF Axios is geschikt voor gebruik in vrijwel elke industrie. De oplossing leent zich uitstekend voor de voedingsindustrie, maar ook voor farmaceutische producenten, nutsbedrijven, universiteiten, ziekenhuizen en nog veel meer.

Schaalbare en draadloze oplossing

SKF Axios registreert en analyseert trillings- en temperatuurgegevens om afwijkingen te detecteren en de gebruiker te informeren over de huidige machinestatus. Je kunt klein beginnen en het kosteneffectieve end-to-end systeem geleidelijk uitbreiden naarmate jouw behoefte aan toestandsafhankelijk onderhoud groeit. SKF Axios is vanaf het begin een gebruiksvriendelijk systeem. De reikwijdte van het systeem kun je op elk moment eenvoudig vergroten door sensoren toe te voegen. De sensoren maken automatisch verbinding met de dichtstbijzijnde gateway. Je kunt een onbeperkt aantal gateways aan het netwerk toevoegen.

 

  • Volledig automatische draadloze registratie van 3-assige trillings- en temperatuurgegevens
  • Eenvoudige installatie, direct klaar voor gebruik
  • Geen gespecialiseerde kennis of ervaring met trillingsmetingen vereist
  • Gebruikt machine learning om afwijkingen te detecteren, gebruikers te herkennen en te waarschuwen
  • Kosteneffectief en schaalbaar

Hoe werkt SKF Axios?

Als het systeem een ongebruikelijke toestand van de machine herkent, waarschuwt het onmiddellijk de gebruiker, die passende onderhoudsmaatregelen kan nemen om dit in een vroeg stadium tegen te gaan. Machine learning is gebaseerd op historische gegevens. Hoe meer gegevens worden geregistreerd, hoe intelligenter en nauwkeuriger afwijkingen in het gedrag van de machine worden gedetecteerd.

Draadloze sensoren

Verzamelen van statusgegevens van een grote verscheidenheid aan machines

Gateways

Gegevens verzenden naar een cloud via WLAN of Ethernet

AWS Cloud Services

Gebruikt machine learning om gegevens te analyseren en prestaties te verbeteren

Apps

De gebruiker heeft onmiddellijk toegang tot de gegevens en wordt geïnformeerd in geval van afwijkingen


Downloads

 

SKF Axios Quick Start Guide

SKF Axios Quick Start Guide

SKF Axios FAQ

SKF Axios FAQ

Meer weten?

Wil je graag meer informatie over SKF Axios? Neem dan snel contact op met jouw dichtstbijzijnde IP Duursma vestiging. Wij helpen je graag verder!