Parker filtratie

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Online filter selector

bezoek de online filter selector

Parker Filtratie

Duursma ParkerStore is de one-stop-shop voor al uw hydrauliekfilters en brandstoffilters. Snel leverbaar, voor een scherpe prijs en van de beste kwaliteit.

 

ParFit filterelementen

Parker is producent van vele filtratie oplossingen, zowel voor hydraulische olie, lucht, water en brandstof. Voor het hele filterprogramma heeft Parker het ParFit filterelementen programma. ParFit voorziet in een zeer breed programma van filterelementen voor hydraulische olie, smeerolie, brandstof en lucht die passen in filterhuizen van zeer veel andere aanbieders van filters. Kortom, Parfit is het ideale programma voor de vervangingsmarkt.

ParFit filterelementen zijn in meer dan 35.000 verschillende filterstypes verkrijgbaar. Elke vervangingsfilter van Parfit is terug te vinden met het orginele nummer. De voordelen: een ruim assortiment hydrauliekfilters en toebehoren, waaronder lagedrukfilters, middeldrukfilters, hogedrukfilters, airbreathers, vuldoppen, flowmeters, filterunits, peilglazen, enz.

 

Racor brandstoffiltratie

Parker Racor is een begrip in brandstoffiltratie. Voor iedere applicatie die gebruik maakt van een diesel- of een benzinemotor zorgt Parker Racor voor de perfecte filtratie.

 

Parker online filter selector

Met de Parker online filter selector selecteert u op de productcode van vrijwel elke filterfabrikant het juiste Parker equivalent.

Parker ParFit filtratie