Nieuws

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Mitutoyo maandactie | schroefmaat 1900-2000 mm

5 July 2021

In de maand juli heeft Mitutoyo wel een heel bijzonder instrument in de promotie. Een schroefmaat met een meetbereik van 1900-2000mm. Ze weegt een lieve 20 kilo!


> Lees meer

De nieuwe editie van IP PartnerNieuws is nu beschikbaar

14 June 2021

IP PartnerNieuws is het relatiemagazine van IndustriePartner. In deze editie vind je weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.


> Lees meer

Mitutoyo maandactie | speciale schuifmaten

1 June 2021


De Mitutoyo aanbiedingen van deze maand - bespaar tot 30%

Voor de maand juni heeft Mitutoyo een actie met speciale schuifmaten voorbereid. Ontworpen met mesvormige meetbekken en naar binnen of naar buiten gekeerde meetpunten. Deze schuifmaten zijn ideaal voor veel lastige metingen.

De actieprijzen zijn geldig in de maand juni en zijn excl. BTW. 

 


> Lees meer

Dormer Pramet nieuwe artikelen 2021

8 March 2021

Om jouw bedrijf te laten groeien en nieuwe kansen aan te grijpen, introduceert Dormer Pramet een reeks nieuwe gereedschappen. Het nieuwe assortiment bestaat uit frezen, draai-, afsteek- en groefgereedschappen.


> Lees meer

Altijd hulp dichtbij met de verpaningsapp van Dormer Pramet

4 February 2021

De verspaningsgscalculator app van Dormer Pramet is bijgewerkt en kun je nu downloaden van zowel Google Play als de App Store.

 

Diverse voordelen

De calculator biedt werkvoorbereiders en CNC-operators relevante snijgegevens voor diverse draai-, boor-, draadsnij- en freestoepassingen. De gebruiksvriendelijke interface berekent de snijkracht, verspanend volume, verspaningstijd, draaimoment, spaandikte en het vermogen, op basis van het werkstukmateriaal en de uitgevoerde bewerking. In de toekomst zullen er nog meer functionaliteiten worden toegevoegd.


> Lees meer