Nieuws

Klantenservice

support phone email

31 (0)55 538 47 47

2 juli a.s. LOCTITE webinar

16 May 2019

 

Betrouwbaar borgen met LOCTITE

Bespaar kosten door het vermijden van loslopen en lekken door het betrouwbaar borgen van bouten en het lijmen van cilindrische verbindingen met LOCTITE anaerobe lijmen.
Hoe kunt u loslopen van bouten en moeren voorkomen , zelfs in omstandigheden waar ze blootgesteld zijn aan trillingen en schokken? Hoe vermijd je het losdraaien van lagers, ringen en bussen in carters of op assen?
Dit kan niet alleen leiden tot gevaarlijke situaties, maar brengt vaak ook hoge kosten met zich mee: stilstand, reparatie- en reinigingswerk, verlies van vloeistoffen of gassen enz.


> Lees meer

14 mei a.s. LOCTITE webinar

9 May 2019

 

Betrouwbaar afdichten van schroefdraad en flenzen met LOCTITE

Kunt u zich voorstellen wat er gebeurt wanneer een flensverbinding in uw installatie gaat lekken? Betrouwbaarheid en veiligheid zijn 2 belangrijke aspecten die u heel wat tijd en geld kunnen besparen. Wanneer een vlakkenafdichting het begeeft, betekent dit niet alleen een risico voor de veiligheid van uw personeel maar kan de ontstane verontreiniging van de grond en de omgeving voor heel wat problemen zorgen. Ook kunnen lekkende geschroefde fittingen hoge kosten veroorzaken.


> Lees meer

De nieuwe IP Partner Nieuws is uit!

9 April 2019

De nieuwe IP Partner Nieuws is uit!
IP Partner Nieuws is het info- en actiemagazine van IndustriePartner. In deze editie vindt u weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.

 

 

 


> Lees meer

Mitutoyo voorjaarspromotie 2019

3 April 2019

De Voorjaarspromotie van Mitutoyo is van start gegaan. Daarin vindt u een uitgebreid assortiment aan gangbare meetinstrumenten tegen scherpe prijzen. De promotie eindigt op 31 mei 2019.


> Lees meer

Open Huis bij Duursma Veenendaal

1 April 2019


11 en 12 april a.s.

 

Op donderdag 11 en vrijdag 12 april houdt Duursma Veenendaal een Open Huis!
Onder het genot van een hapje en drankje maakt u nader kennis met ons team. Zij vertellen u graag meer over onze werkwijze, producten en diensten.


> Lees meer