Nieuws

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP IndustriePartner / Festo webinar over slangen en koppelingen

9 November 2020

Hoe bepaalt u het juiste type luchtslang en koppeling voor uw toepassing?

Festo heeft een uitgebreid assortiment luchtslangen en koppelingen. Tijdens de webinar op 17 november a.s. neemt IP IndustriePartner u samen met Festo mee in de wereld van deze luchtslangen en koppelingen. In ongeveer 30 minuten komt u alles te weten over de verschillende materiaalsoorten en weet u wat voor uw toepassing de beste slang-koppeling combinatie is. Daarnaast krijgt u tips om lekkage tussen de slangen en koppelingen te voorkomen.

Uiteraard kunt u tijdens de live sessie vragen stellen.


> Lees meer

IP Industrie Catalogus 2021-2022

6 November 2020

IP IndustriePartner brengt een compleet nieuwe versie van de Industrie Catalogus uit en wederom met een nog uitgebreider pakket producten. Ondanks de digitalisering in de markt vindt de Industrie Catalogus nog steeds gretig aftrek en dat is niet voor niets, het is een superhandig en snel naslagwerk!


> Lees meer

Dormer A002 spiraalboor bestaat 20 jaar

2 November 2020

Dormer Pramet viert feest! Onze populairste, spiraalboor, de A002, is 20 jaar oud. In 2000 presenteerde Dormer Pramet deze nieuwe spiraalboor. Het idee erachter was om de bekende DIN338 RN boor, die al zo'n 100 jaar wordt geproduceerd, te verbeteren. Nu, 20 jaar later, is 'de boor met de gouden punt' een wereldwijde hit.


> Lees meer

Nieuw: TSUBAKI Titan ketting

8 September 2020

De ketting voor een langere levensduur onder zware omstandigheden

Aan het selecteren van de juiste ketting voor een bepaalde taak wordt vaak te weinig aandacht besteed. Zware omstandigheden waarbij stof en/of schurende deeltjes tussen de bewegende delen terechtkomen, verkorten de levensduur van een standaardketting aanzienlijk. Dit resulteert in hoge kosten veroorzaakt door stilstand, productieverlies, vervangende onderdelen en werkzaamheden.
De TSUBAKI Titan-ketting, met zijn ultieme slijtagebestendigheid, is speciaal ontwikkeld
voor deze zware omstandigheden. Het resultaat: langere intervallen tussen de onderhouds- en/of vervangingswerkzaamheden en dus een aanzienlijke reductie van uw ‘total cost of ownership’.


> Lees meer

Online training: voorkom stilstand met LOCTITE schroefdraadborging

10 August 2020

Neem deel aan de online training met de LOCTITE experts en vind oplossingen voor het onderhoud en een grotere betrouwbaarheid van uw industriële installatie. Laat een kleine boutverbinding geen groot probleem veroorzaken!


Wanneer?

  • Datum: 23 september 2020
  • Tijdstip: 09:00 uur
  • Duur: 1 uur 

> Lees meer