Nieuws

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Mitutoyo maandactie | keramische eindmatenset

1 October 2021

In de maand oktober heeft Mitutoyo een 112-delig keramisch eindmatenset in promotie. Een heel uitgebreid set van keramisch materiaal. Keramische eindmaten zijn volstrekt ongevoelig voor invloeden van buitenaf en zijn zeer vormvast. Geleverd met JCSS certificaat, dit is vergelijkbaar met het Nederlandse RvA kalibratie rapport.


> Lees meer

Interessante Festo webinars in het najaar

6 September 2021

Festo Nederland bied maandelijkse webinars aan waarin in 30 minuten onderwerpen worden besproken. De onderwerpen vallen in drie categoriën: Product innovations, Technology and Online/Software tools De webinars zijn bedoeld als inspiratie en informatie. De specialisten van Festo bereiden een presentatie van 20 minuten voor. Hierna is er 10 minuten tijd om vragen te stellen.

De webinars kun je live volgen, maar zijn ook op een later tijdstip on demand terug te kijken.


> Lees meer

4 nieuwe Dormer Pramet catalogi

3 September 2021

De Dormer Pramet catalogus, die meer dan 20.000 verspanende gereedschappen bevat, is vernieuwd en opgesplitst in vier delen: Draaien, Frezen, Gatbewerking en Draadsnijden. Dit maakt het voor u eenvoudiger om het gereedschap te vinden dat relevant is voor uw bewerkingen. Het is ook de eerste keer dat zowel het roterende gereedschap (bekend onder de merknaam Dormer) als het wisselplaatgereedschap (bekend onder de naam Pramet) in dezelfde catalogus is geplaatst op basis van het type bewerking.


> Lees meer

Wegwerkzaamheden bij IP Duursma Veenendaal

3 September 2021

Bij onze vestiging in Veenendaal vinden werkzaamheden aan de weg plaats. Vanwege wateroverlast bij hevige regenval wordt het hemelwaterriool vervangen. Deze werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd.

Ondanks de afsluitborden zijn wij gewoon bereikbaar!


> Lees meer

Interview Solar Team Twente: Van Australië naar Marokko

2 September 2021

De sponsoring

Doordat IP Duursma het Solar Team Twente sponsort hebben we de kans gekregen om vragen te mogen stellen aan Stijn van de Sluijs, één van de twee mechanical engineers van het team. Wat wij natuurlijk graag wilden weten was hoe ze bij ons terechtgekomen zijn. “Je ziet hier best veel spullen staan die slecht geordend waren. Dus in eerste instantie zochten we iemand die ons stellingsmateriaal kon leveren. We hebben een vrij beperkt budget dus we proberen daar altijd partners voor te vinden, en op die manier zijn we bij IP Duursma terecht gekomen. Van wat ik meegekregen heb reageerden jullie meteen enthousiast en wilden jullie wel helpen, dus dat is echt super.”

Een duidelijker antwoord kan haast niet.


> Lees meer