Nieuws

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Hoe gaat IP Duursma om met COVID-19?

3 April 2020

Het is u niet ontgaan dat er door overheid en bedrijven steeds meer maatregelen worden genomen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Wij willen u hierbij graag informeren welke maatregelen wij hebben getroffen om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen:


> Lees meer

De nieuwe FACOM BESTSELLERS 2020 is uit!

3 April 2020

De nieuwe FACOM “BESTSELLERS 2020” is uit. Deze jaarlijkse actiefolder is niet alleen gevuld met de gangbare opbergsystemen en gereedschappen, maar biedt ook weer de nodige noviteiten.
Nieuw zijn de “Expert by Facom” gereedschappen die een 30% lager prijs level kennen en dit jaar in één folder met FACOM uitkomen.

Benieuwd naar de FACOM noviteiten? Bekijk dan zeker de volgende pagina’s:


> Lees meer

26 maart: SKF webinar 'proactieve voedselveiligheid'

18 March 2020

 

Deze webinar heeft reeds plaatsgevonden, bekijk onderdaan de pagina de opgenomen versie.

 

Denkt u dat lagerunits geen risico vormen voor de voedselveiligheid? Dan zal het bewijs u verbazen. Verontreinigingen in de voedselproductie kunnen gemakkelijk worden veroorzaakt door lagerunits die in de nabijheid van de voedselzone zijn gemonteerd. Waar de prioriteit bij OEM ligt bij een goed hygiënisch ontwerp, ligt de nadruk bij de voedselproducent zelf op risicovermindering en kostenoptimalisatie om aan de concurrentie te voldoen. En de productiesnelheid moet hoger om aan de vraag te voldoen.


> Lees meer

NIEUW: Oerlikon Citosteel Compact

11 February 2020

De Oerlikon Citosteel C & C PRO is de nieuwste serie compacte inverter lasmachines, geschikt voor alle voorkomende MIG/MAG- én MMA lasprocessen. De machines zijn geschikt voor het lassen van staal, roestvast staal, aluminium en voor het lassolderen.

De reeks bestaat uit zes modellen: 255C, 255C PRO, 325C, 325C PRO, 385C PRO en de 455C PRO. Hiermee voldoet de Citosteel Compact aan de behoeften van de meeste lassers en biedt het een breed scala aan lastoepassingen.
CITOSTEEL 385C PRO & 455C PRO hebben de mogelijkheid tot waterkoeling.


> Lees meer

Nieuw! Posters met onderdelen lastoortsen

7 February 2020

Vindt u het ook vaak lastig om de juiste draadtip of gasmondstuk te bestellen voor uw lastoorts? Met onze nieuwe werkplaatsposters selecteert u eenvoudig de juiste onderdelen.

Wij hebben posters gemaakt met onderdelen (slijtdelen) van de gangbare TBi TIG- en MIG/MAG lastoortsen.


> Lees meer