Nieuws

Klantenservice

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Duursma wenst u fijne feestdagen!

13 December 2016

Graag bedanken wij u voor uw vertrouwen en de aangename samenwerking in het afgelopen jaar. Dankzij u hebben wij er weer een succesvol jaar van gemaakt. En volgend jaar zetten wij dit uiteraard graag met u voort.

Wij wensen u en uw collega’s prettige kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2017!


> Lees meer

Duursma genomineerd voor de FD Gazellen Awards

16 November 2016

Duursma is ook dit jaar weer genomineerd voor de FD Gazellen Awards. De FD Gazelle Awards zijn jaarlijkse awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
Een winstgevende groei van minimaal 20% in de afgelopen drie boekjaren is de drempel om genomineerd te kunnen worden.
Wij zijn er zeer trots op om ook dit jaar weer te behoren tot de 617 genomineerden en willen al onze relaties en collega’s die dit mogelijk hebben gemaakt bedanken.


> Lees meer

Festo Optimised Motion Series

4 November 2016

Elektrisch positioneren is nog nooit zo makkelijk en voordelig geweest

 

Optimised Motion Series is een compleet positioneersysteem dat u met één artikelnummer bestelt. OMS bestaat een elektrische cilinder (EPCO, ERMO, ELGR), koppeling, motor, controller en bekabeling.

Het systeem is flexibel en gemakkelijk te configureren via een webbrowser, dus geen noodzaak voor software. De motor controller stuurt u aan via digitale I/O, IO-link, gangbare veldbussen en via industriële Ethernet standaarden. Met de Optimised Motion Series maakt u de eerste stap naar Smart Industry!

 

 

Het systeem is geschikt voor eenvoudige positioneertaken. De EPCO elektrische cilinder heeft een maximale slanglengte van 400 mm en levert een maximale kracht van 650 N. Naast deze EPCO cilinder bestaat de elektrische aandrijvingen uit het OMS pakket nog uit een ELGR tandriemas en een ERMO elektrische draaiunit.
 

Aantrekkelijk geprijsd

Informeer naar de Package Deals, t/m 31 januari 2017 koopt u een OMS pakket al vanaf 677 euro!
 
 

> Lees meer

Blisteractie Loctite 3090 en Loctite 55

14 October 2016

 

Loctite 3090

Loctite 3090 is dé lijm voor elke spoedreparatie. Loctite 3090 is een 2-componentensnellijm met een groot vullend vermogen.
Voordelen:

  • zeer snelle uitharding
  • vult spelingen tot 5 mm
  • gebruiksvriendelijk
  • lijmt verschillende materialen zoals hout, papier, leder en de meeste kunststoffen*

 

(* voor PE, PP en PTFE primer LOCTITE SF 770 gebruiken)

Loctite 3090 is eigenlijk onmisbaar in elke gereedschapskist. Bekijk de video voor meer informatie en ook ziet u enkele toepassingsvoorbeelden.


> Lees meer

ELGES wordt INA

5 October 2016

Gewrichtslagers die vroeger het opschrift “ELGES” droegen worden binnenkort voorzien van de merknaam “INA”. Want Schaeffler harmoniseert haar merkportfolio op het gebied van glijlagers. Vanaf medio 2016 zullen alle gewrichtslagerpro- ducten omgezet worden naar de INA merknaam.


> Lees meer