Nieuws

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Nieuws van de rode LOCTITE flessen

7 January 2020

Al jarenlang gebruikt u de rode flesjes van LOCTITE. Ze staan symbool voor hun kwaliteit, hun herkenbare kleur en vorm en voor het innovatieve karakter van al die productoplossingen die intussen onmisbaar geworden zijn in uw toolbox.

De fles zelf is vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. De imitators zijn er nooit in geslaagd om de belofte van kwaliteit, knowhow en innovatie, waarvan LOCTITE sinds meer dan 60 jaar het synoniem is, na te komen.


> Lees meer

FOCUS: LOCTITE HY 4070

20 December 2019

Minder uitvaltijd betekent meer efficiëntie. Met zijn veelzijdigheid op het gebied van substraten en zijn hechtingsweerstand, maakt de LOCTITE HY 4070 alles mogelijk. Alleen bij LOCTITE.


> Lees meer

Duursma wenst u prettige feestdagen!

16 December 2019

Graag bedanken wij u voor uw vertrouwen en de aangename samenwerking in het afgelopen jaar. Dankzij u hebben wij er weer een succesvol jaar van gemaakt. En volgend jaar zetten wij dit uiteraard graag met u voort.
Wij wensen u en uw collega’s prettige kerstdagen en een gezond en voorspoedig 2020!


> Lees meer

Duursma Zwolle is verhuisd!

6 December 2019

Onze vestiging in Zwolle is verhuisd! Op vrijdag 13 en zaterdag 14 december zijn de voorraden en kantoren verhuisd naar het nieuwe onderkomen op bedrijvenpark Hessenpoort in Zwolle.  
Sinds maandag 16 december staat het team in Zwolle weer helemaal voor u klaar vanuit de nieuwe locatie. U bent van harte welkom op het nieuwe adres!


> Lees meer

Geslaagde Food Toolbox in Apeldoorn

25 November 2019

Op 21 november vond in onze Apeldoornse vestiging de Food Toolbox plaats en we konden terugkijken op een geslaagd event.

Onze ‘food toolbox’ was weliswaar een pilot, maar alle doelen zijn gehaald als we de feedback tot nog toe juist interpreteren. Klantbeleving, informatie-uitwisseling, no-nonsens, interactie en transparantie waren de belangrijkste doelen, we hebben dat in een zeer efficiënt format kunnen bewerkstelligen. In hoog tempo, met kleine groepen en een strakke organisatie hebben we de tijd zo nuttig mogelijk besteed.


> Lees meer