Nieuws

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

De nieuwe editie van IP PartnerNieuws is nu beschikbaar

30 April 2021

IP PartnerNieuws is het relatiemagazine van IndustriePartner. In deze editie vind je weer een interessante mix van artikelen over onze producten, diensten, klanten en IP-leden.


> Lees meer

Dormer Pramet nieuwe artikelen 2021

8 March 2021

Om jouw bedrijf te laten groeien en nieuwe kansen aan te grijpen, introduceert Dormer Pramet een reeks nieuwe gereedschappen. Het nieuwe assortiment bestaat uit frezen, draai-, afsteek- en groefgereedschappen.


> Lees meer

Altijd hulp dichtbij met de verpaningsapp van Dormer Pramet

4 February 2021

De verspaningsgscalculator app van Dormer Pramet is bijgewerkt en kun je nu downloaden van zowel Google Play als de App Store.

 

Diverse voordelen

De calculator biedt werkvoorbereiders en CNC-operators relevante snijgegevens voor diverse draai-, boor-, draadsnij- en freestoepassingen. De gebruiksvriendelijke interface berekent de snijkracht, verspanend volume, verspaningstijd, draaimoment, spaandikte en het vermogen, op basis van het werkstukmateriaal en de uitgevoerde bewerking. In de toekomst zullen er nog meer functionaliteiten worden toegevoegd.


> Lees meer

Hoe sterk zijn de universele structurele lijmen van LOCTITE?

22 January 2021

De universele structurele lijmen van LOCTITE zijn ontwikkeld voor sterke en duurzame verlijmingen. Voor een snelle hechting. Op vrijwel elk oppervlak. Het zijn mogelijk de enige structurele lijmen die u ooit nodig zult hebben. Ze bieden uitstekende prestaties in alle soorten werkomstandigheden en kunnen al uw uitdagingen op het gebied van ontwerp, montage en reparatie aan.


> Lees meer

Control Techniques Nieuwjaarsfestival

8 January 2021

Wegens succes verlengd! Het Eindejaarsfestival wordt Nieuwjaarsfestival.

 

Profiteer nu van het Control Techniques Eindejaarsfestival en bespaar tot honderden euro’s. Voor gebruikers van frequentie-, gelijkstroom- en servoregelaars bieden wij de mogelijkheid deze in te ruilen voor een nieuwe regelaar. Deze actie is van toepassing op elke regelaar, ongeacht merk, vermogen, spanning en toepassing.

 


> Lees meer