Nieuws

Klantenservice

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Gratis Metabo 18 Volt accu-pack*

13 September 2019

 

*bij aankoop van een 18 Volt accu-machine

 

Bij aankoop van een 18 Volt Metabo accu-machine komt u in aanmerking voor een gratis 18 Volt / LiHD 4.0 Ah accu-pack. Het enige wat u hiervoor moet doen is de aankoop online aanmelden op de website van Metabo. Alle voorwaarden leest u op de flyer die u hieronder kunt downloaden.

De actie is geldig voor machines met een aankoopdatum tussen 2 september 2019 en 31 december 2019. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 15 januari 2020. Daarnaast de is actie uitsluitend geldig bij machines die gekocht zijn bij een Metabo LiHD Partner. Duursma is LiHD Partner.


> Lees meer

GASTEC QA keurmerk voor LOCTITE 55

9 September 2019

LOCTITE 55 behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Het bekende schroefdraadafdichtingskoord is echter nu ook voorzien van een GASTEC QA keurmerk.
GASTEC QA (Quality Approved) is een keurmerk voor producten die met gas te maken hebben. Dankzij dit keurmerk heeft u de zekerheid dat LOCTITE 55 voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid.


> Lees meer

Open Huis Duursma Arnhem

6 August 2019

 

Vrijdag 4 oktober a.s.

Het is al weer twee jaar geleden dat Duursma Arnhem is verhuisd naar de Leemansweg 63A. Daarnaast hebben wij in de tussentijd ook enkele nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dit vormt samen een mooie gelegenheid om een Open Huis te organiseren. Zo kunt u ons team beter leren kennen en natuurlijk vertellen wij u - onder het genot van een hapje en een drankje - graag meer over onze mogelijkheden.


> Lees meer

MITUTOYO zomerpromotie!

6 August 2019

Profiteer in augustus en september van een tweetal MITUTOYO promoties!

Voor de ruwheidsmeter SJ-210 heeft MITUTOYO een scherpe inruilactie opgezet.
Dankzij deze inruil komt de promotieprijs voor u op een zeer scherpe € 1.880,-! Elk model en merk komt voor inruil in aanmerking.


> Lees meer

Schrijf je nu in voor de training 'inleiding in de pneumatiek'

31 July 2019

Houd jij je bezig met onderhoud of met het bouwen van machines? Dan is kennis van pneumatische componenten en schema's is onmisbaar.

In de training 'inleiding in de pneumatiek' leer je de basisprincipes van pneumatiek. Naast de theorie voer je ook praktijkopdrachten uit. Een vooropleiding is niet nodig, algemeen technisch inzicht is wel gewenst.

In het najaar van 2019 gaat deze 3-daagse training wederom bij Duursma in Apeldoorn van start.


> Lees meer