Nieuws

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

21 november Food Toolbox bij Duursma Apeldoorn

22 October 2019

Bent u werkzaam in de voedselindustrie? En heeft u te maken met steeds strenger
wordende eisen m.b.t. voedselveiligheid? Kom dan op 21 november a.s. naar onze FOOD TOOLBOX bij Duursma in Apeldoorn!
Wij hebben voor u leerzaam programma opgesteld, met 8 ervaren specialisten die u beknopt, inhoudelijk en interactief informeren. Lean & Clean!

Welke productgroepen/leveranciers hebben wij voor u uitgenodigd?


> Lees meer

3 oktober a.s. LOCTITE webinar

27 September 2019

 

Lijmen, de verbindingstechnologie van de toekomst

Ontdek innoverende ontwerpmogelijkheden door het gebruik van lijmen

Het gebruik van lijmen heeft de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Niet alleen in de vliegtuigbouw en automobielsector, ook bij de productie van meer traditionele producten worden steeds vaker lijmen ingezet. Dit is ook niet verwonderlijk aangezien lijmen heel wat voordelen bieden ten opzichte van de klassieke verbindingstechnieken. Tijdens deze interactieve webinar ontdekt u hoe lijmen de ontwerpvrijheid en productbetrouwbaarheid aanzienlijk kunnen vergroten en welke rol lijmen kunnen spelen in uw (toekomstig) productieproces. Op het einde van deze webinar maakt de presentator graag nog tijd vrij om uw vragen te beantwoorden.


> Lees meer

Open Huis Duursma Arnhem

16 September 2019

 

Vrijdag 4 oktober a.s.

Het is al weer twee jaar geleden dat Duursma Arnhem is verhuisd naar de Leemansweg 63A. Daarnaast hebben wij in de tussentijd ook enkele nieuwe collega's mogen verwelkomen. Dit vormt samen een mooie gelegenheid om een Open Huis te organiseren. Zo kunt u ons team beter leren kennen en natuurlijk vertellen wij u - onder het genot van een hapje en een drankje - graag meer over onze mogelijkheden.


> Lees meer

Gratis Metabo 18 Volt accu-pack*

13 September 2019

 

*bij aankoop van een 18 Volt accu-machine

 

Bij aankoop van een 18 Volt Metabo accu-machine komt u in aanmerking voor een gratis 18 Volt / LiHD 4.0 Ah accu-pack. Het enige wat u hiervoor moet doen is de aankoop online aanmelden op de website van Metabo. Alle voorwaarden leest u op de flyer die u hieronder kunt downloaden.

De actie is geldig voor machines met een aankoopdatum tussen 2 september 2019 en 31 december 2019. Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 15 januari 2020. Daarnaast de is actie uitsluitend geldig bij machines die gekocht zijn bij een Metabo LiHD Partner. Duursma is LiHD Partner.


> Lees meer

GASTEC QA keurmerk voor LOCTITE 55

9 September 2019

LOCTITE 55 behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Het bekende schroefdraadafdichtingskoord is echter nu ook voorzien van een GASTEC QA keurmerk.
GASTEC QA (Quality Approved) is een keurmerk voor producten die met gas te maken hebben. Dankzij dit keurmerk heeft u de zekerheid dat LOCTITE 55 voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit, functionaliteit en veiligheid.


> Lees meer