Uw Festo dealer met kennis en lokale voorraad!

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Home > Festo

Festo Official Partner

Duursma is één van de grootste Official Partners van Festo en een begrip als pneumatiekspecialist in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Duursma, uw Festo specialist

Een team van speciaal opgeleide pneumatiek-specialisten staat klaar om om u te helpen de juiste componenten te selecteren. Zij geven u advies bij het inzetten van nieuwe applicaties en helpen u bij het optimaliseren van uw bestaande pneumatische configuraties.

Ook kunt u ons inschakelen bij het engineeren van mechatronische oplossingen in uw bestaande of nieuw te ontwerpen machine(s). Desgewenst kunnen wij hierbij terugvallen op de engineers van FESTO Nederland, zodat u altijd het juiste advies krijgt.

 

Ruime voorraden

Met meerdere vestigingen, allemaal voorraadhoudend, bieden wij u een snelle toegang tot de producten van Festo. Hierdoor helpen wij u vrijwel altijd direct verder. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn dan leveren wij dit zo spoedig mogelijk uit.

 

Stars in pneumatics

Festo maakt selecteren van producten makkelijk voor u, Festo introduceert de Stars in Pneumatics. Deze Stars vormen nieuwe standaard product range. Wereldwijd verkrijgbare producten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. U vindt deze ‘stars’ via het ster symbool in de catalogi.