Anti-slip oplossingen van LOCTITE en GripFactory

Anti-slip oplossingen van LOCTITE en GripFactory

 

 

LOCTITE en GripFactory slaan de handen ineen voor anti-slip oplossingen! Kies je voor een vloercoating? Dan krijg je het beste van twee werelden, namelijk de vloercoating van LOCTITE én de gecertificeerde specialisten van GripFactory die de coating vakkundig voor je aanbrengen.

 

Vloercoatings van LOCTITE

Bij de vloercoatings van LOCTITE kun je kiezen uit twee opties. De grijze LOCTITE PC6261 is de keuze wanneer je te maken hebt met verkeer van voetgangers. Heb je te maken voertuigverkeer of is het voor industriële toepassingen? Kies dan de zwarte LOCTITE PC6315.

Loctite anti-slipproducten

 

Andere oplossingen van GripFactory

Natuurlijk zijn er naast het anti-slip maken van vloeren nog meer situaties te bedenken die om een anti-slip oplossing vragen. GripFactory biedt anti-slipoplossingen voor elke ondergrond:

Gripfactory oplossingen voor elke ondergrond

 

Over GripFactory

GripFactory is een internationale specialist op het gebied van innovatieve antislipoplossingen voor elke ondergrond. GRIP oplossingen vinden hun weg naar groothandel, detailhandel, industrie, facility managers en eindgebruikers wereldwijd. Daarnaast biedt GripFactory verschillende turn-key oplossingen op het gebied van antislip. De producten zijn door GripFactory ontwikkeld of verbeterd. Specifieke aanpassingen aan het product voor specifieke toepassingen zijn ook geen probleem.

 

Voorkomen is beter dan genezen

 


Eigenaren of beheerders van een vloer of trap zijn aansprakelijk voor de veiligheid van de bewoners, bezoekers, passanten en personeel. Indien je niet kunt aantonen dat je preventieve maatregelen heeft genomen om uitglijden te voorkomen, ben je aansprakelijk en verantwoordelijk. Dit kan zeer hoge kosten met zich meebrengen en is tevens geen goede reclame voor je bedrijf, gebouw, winkelcentrum of faciliteit. Met de antislipoplossingen van GripFactory verklein je de kans op uitglijders en daarmee claims.

 

 

Meer weten?

Neem voor advies over de beste anti-slip oplossing voor jouw situatie contact op met een IP Duursma of IP Zanten vestigingenn vestiging bij jou in de buurt.

Of download de brochure voor meer informatie.

Brochure anti-slip oplossingen