Welkom bij IP Duursma!

 

 

De technische groothandels IP Duursma en IP Zanten werken sinds de oprichting van IP (Industriepartner) in 2014 al nauw samen. Sinds januari 2022 behoren beide groothandels tot hetzelfde concern. 

Met gepaste trots willen wij je graag op de hoogte brengen van ons voornemen beide bovengenoemde bedrijven te laten fuseren en vanaf 1 januari 2024 verder te laten gaan onder één naam, te weten IP Duursma.

In de nieuwe samenstelling opereren wij vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland.

We zijn sterk in jouw regio aanwezig met klantspecifieke voorraad op de vestiging bij jou in de buurt. Totaal maar liefst 240 medewerkers spreken jouw taal en zetten zich dagelijks binnen een familiaire cultuur in voor de continuïteit van onze dienstverlening aan jou.

Op deze pagina lees je alles over de wijzigingen die voor jou van belang zijn.
Allereerst willen we je vragen om vanaf 1 januari 2024 de onderstaande gegevens in jouw administratie te verwerken met betrekking tot Duursma BV:

 

Duursma BV
Postbus 81
7300 AB Apeldoorn
T (055) 538 47 47
E info@duursma.nl
I www.duursma.nl
KvK nummer: 08037308
BTW-nummer: NL005840351B01
IBAN: NL94INGB0653061595
BIC: INGBNL2A  


Waar moet je verder rekening mee houden?

 

 

Sluiting in week 52

Wij willen je erop wijzen dat gedurende week 52, van 24 december 2023 tot 31 december 2023, onze afleveradressen in Veghel, Weert, Waalwijk, Tilburg en Eersel tijdelijk gesloten zullen zijn voor leveringen en afhalingen vanwege de systeemonderbreking.

Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar en zullen wij eventuele spoedorders uitleveren. Vanaf dinsdag 2 januari 2024 zijn onze vestigingen weer op de bekende tijden geopend.

Mailadressen

Vanaf 31-12-2023 zullen ook onze mailadressen wijzigen, @zanten.nl zal veranderen naar @duursma.nl

Openstaande orderregels

Niet uitgeleverde orders of orderregels op naam van Zanten BV, die nog openstaan per 31-12-2023 zullen in 2024 worden uitgeleverd en gefactureerd door Duursma B.V. Dit betekent dat je alle openstaande order(regels) per 31-12-2023 in 2024 aan moeten passen naar Duursma B.V.

Webshop

De ipzanten.nl webshop gaat plaatsmaken voor onze nieuwe duursma.nl webshop.

Heb je al een webshopaccount bij IP Zanten? Dan hoef je niets te doen. We gaan jouw bestaande account overzetten naar de Duursma shop. Wat dit voor je betekent leggen wij voor 31 december 2023 uit in een aparte mail.

Ben je wel klant bij IP Zanten maar heb je nog geen webshop account? Vraag hem dan snel aan via onderstaande button:

ACCOUNT AANVRAGEN


Wat biedt IP Duursma nog meer?

 

 

IP Duursma blogs

Met ons IP Duursma blog delen wij onze kennis en helpen we je graag op weg met veel handige tips over uiteenlopende onderwerpen.

Kijk daarom regelmatig op ons blog voor ons nieuwe onderwerpen of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan zie je de nieuwe blogs vanzelf voorbijkomen.

Social media

IP Duursma is actief op verschillende platformen. Volg ons online via onderstaande platformen:

 

 Volg ons op Linkedin     Volg ons op Facebook          

Gebruik de IP Duursma scan app

Beheer jouw technische magazijn eenvouding met onze scan app. Klik hier voor meer informatie

Natuurlijk heeft IP Duursma nog veel meer te bieden, kijk op de website voor alle mogelijkheden.

 

Heb je nog vragen of opmerkingen met betrekking tot deze veranderingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de voor jou vertrouwde contactpersoon binnen IP Zanten.

Uiteraard zullen wij ons uiterste best doen om deze overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen en blijven ons inzetten voor een succesvolle samenwerking.