Magazijnbeheer

 

 

Al vele jaren houden wij ons actief bezig met het beheer van (klant)magazijnen op locatie. Door de uitgebreide ervaring met het inkopen van technische artikelen voor onze relaties weten wij de mogelijkheden, maar zeker ook de onmogelijkheden goed te scheiden.

Koppelen van systemen

IP Duursma is specialist in het leveren van MRO totaalpakketten. Dit combineren wij steeds vaker met het beheer of gedeeltelijke beheer van magazijnen. Voorraadbeheer maken wij hierbij makkelijk door het koppelen van beide ERP- systemen of door een barcode systeem.

Specialisten

Magazijnbeheer is specialistisch maatwerk. Daarom hebben wij hiervoor specifiek opgeleide medewerkers in dienst. Specialisten die je graag op locatie ondersteunen met de inrichting en het beheer van jouw technisch magazijn. Daarnaast kun je ze natuurlijk inschakelen voor vragen en advies over specifieke technische vraagstukken. 

Referenties

IP Duursma loopt vaak voorop in nieuwe marktontwikkelingen. Door goed te luisteren naar jullie wensen en hier ook daadwerkelijk snel op in te spelen, hebben wij veel ervaring opgedaan in magazijnbeheer. Dit leidt tot vruchtbare en langdurige samenwerkingsverbanden. Wil je hier graag meer weten? Neem dan snel contact op met een IP Duursma vestiging bij jou in de buurt.