Maatwerkoplossingen

 

 

IP Duursma, de enige MRO leverancier waar maatwerk standaard is!

Bij IP Duursma zijn wij van mening dat onze producten en diensten naadloos moeten aansluiten op jouw wensen. Met andere woorden, wij moeten je een maatpak leveren wat perfect past en niet een confectiepak welke gemaakt is voor de massa!

Er is ons dan ook veel aan gelegen om precies die producten en diensten aan te bieden, die aansluiten op de behoeften van jouw bedrijf. Met jou als klant stellen wij gezamenlijk jouw ideale MRO behoefte op. Aansluitend komen we met altijd met een pasklare oplossing / aanbieding.

 

Maatwerkoplossingen in diensten

IP Duursma is niet alleen een leverancier van MRO producten, maar levert juist ook een toegevoegde waarde in aanvullende diensten. Naast diverse standaard diensten, zoals barcodescanning, een webshop, just-in-time leveringen en overnight services, bieden we ook diverse maatwerkoplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een factuurlay-out welke is aangepast aan jouw behoeften, zodat je deze gemakkelijk kunt matchen, maatwerk in automatiseringsoplossingen of het volledig uit handen nemen van jouw technisch magazijn met desgewenst zelfs overname van voorraden.

 

Maatwerkoplossingen in producten

Naast een zeer uitgebreid pakket standaard MRO producten, bieden wij de mogelijkheid om, aan jouw productieproces specifiek gerelateerde producten of eenmalige producten bij ons onder te brengen, zodat je jouw totale technische inkoopbehoefte bij een partner kunt betrekken. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld, draaiwerk, op maat gemaakte aandrijvingen, specifieke machinedelen, mechatronica oplossingen en producten geassembleerd volgens tekening. Desgewenst kunnen wij deze specifieke producten voor je op voorraad houden.