Opleidingen

 

 

Weet jij wat het belang is van goed opgeleide medewerkers binnen jouw bedrijf? Vakmensen met verstand van zaken maken het verschil met de concurrentie.

IP Duursma biedt in samenwerking met diverse partners kwaliteitscursussen aan op het gebied van Pneumatiek, Lagertechniek, Elektrotechniek, Hydrauliek, PLC-techniek, Onderhoud en Proces Automation. 

Wij bieden jouw vakmensen de mogelijkheid om middels korte cursussen het vereiste kennisniveau op peil te brengen of te houden. De cursussen die worden aangeboden bestaan voor 50% uit theorielessen en voor 50% uit praktijk, een concept dat een tot vier maal hoger rendement levert. Door deze werkwijze kan de nieuwe kennis direct in de praktijk worden toegepast.

De opleidingen worden op enkele vaste locaties gegeven, maar kunnen voor je ook op jouw eigen locatie worden georganiseerd. Daarnaast bieden ook opleidingen op maat aan. Wij helpen je graag met het vinden van een optimaal opleidingsplan dat past binnen de wensen en behoeften van jouw bedrijf.

 

Ga nu naar de opleidingen/trainingen van: