DF-Plus

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industriecatalogus


Lees meer over IndustriePartner

DF-Plus proportionele DC ventielen

Voorgestuurde servo proportionele ventielen met grote doorstroming.

 

Parker DF-Plus ventielen      

Leverbaar in vier bouwgroottes. De gepatenteerde ‘voice coil’-techniek in de direct werkende DFplus-ventielen zorgt voor meer machinecapaciteit. De nieuwe voorgestuurde D*1FP-serie verbreedt de mogelijkheden van de ‘voice coil drive’ (VCD) en past dit toe bij grotere ventielen. Het resultaat is een grotere doorstromingscapaciteit.

De hoge dynamiek en nauwkeurigheid van de voorstuurklep zorgt voor een optimale controle van de hoofdschuif. Het resultaat is een servo-geclassificeerde prestatie van de complete klep. Verdere voordelen zijn hoge stabiliteit en tijdbesparende installatie en inbedrijfsstelling.

De VCD heeft een robuust ontwerp en zorgt ervoor dat zowel direct werkende als voorgestuurde kleppen langer meegaan. De serie is beschikbaar in de normgroottes NG10, NG16, NG25 en NG32 met doorlaten tot 3000 dm3/min.

Wilt u meer weten over deze serie proportionele DC ventielen? Vul dan dit contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! U mag natuurlijk ook even bellen of langsgaan bij uw Duursma ParkerStore in ApeldoornDeventer of Zwolle.