YOKOTA accu impulsmoeraanzetters met afslag

YOKOTA accu impulsmoeraanzetters met afslag

 

 

Gebruik je bij assemblage slagmoersleutels? Maak dan voor jouw medewerkers een enorme stap voorwaarts op het gebied van ergonomie.

YOKOTA introduceert namelijk een nieuwe serie accu impulsmoeraanzetters. Deze YZ-T serie heeft een zeer compact en licht ontwerp en is dankzij het hydraulische impulsmechanisme reactievrij en geluidsarm. De revolutionaire machine combineert de optimale ergonomische eigenschappen van impulsmoeraanzetters met de flexibiliteit van accu gereedschappen.
Daarnaast kun je de impulsmoeraanzetters zeer nauwkeurig programmeren, zodat het behaalde aanhaalmoment binnen de gewenste toleranties valt.

 

Kenmerken:

  • Met ingebouwde retentie in de vierkante aandrijving
  • Geen terugslag
  • Snelle bevestiging
  • Hybride technologie
  • Borstelloze motor met gelijkstroomaandrijving

De accu impulsmoeraanzetter leent zich bij uitstek voor assemblage en vooral als er veel 'herrie', ofwel geluid is op de werkvloer.

 

 

 

In het IP PartnerNieuws van voorjaar 2022 vind je op pagina 20 een uitgewerkte klantcase. Klik op de afbeelding om het artikel te lezen:

 

IP Industrie Partner

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over de accu impulsmoeraanzetters van YOKOTA? Neem dan contact op met een IP Duursma vestiging bij jou in de buurt. Of bekijk snel de flyer:

flyer Yokota YZ-T serie

Reacties

Reageer ook