SCSN - Jóuw koppeling met IP Duursma | IP Zanten

SCSN - Jóuw koppeling met IP Duursma | IP Zanten

 

 

Om het proces van bestellen gemakkelijker te maken tussen jouw en IP Duursma | IP Zanten wil je graag een koppeling tussen jouw ERP systeem en dat van IP Duursma | IP Zanten. Dit hoeft niet lastig te zijn óf duur. De oplossing is een aansluiting op SCSN.

 

Wat is SCSN?

Misschien heb je die term wel vaker gehoord. Maar wat is dat SCSN nou eigenlijk? SCSN staat voor Smart Connected Supplier Network. Dit is een nieuwe standaard in data uitwisseling, specifiek voor de maakindustrie, al worden er steeds meer soorten data aan toegevoegd die uitgewisseld kunnen worden.

Nou is SCSN niet alleen een standaard in data uitwisseling, maar ook een netwerk van dienstenleveranciers die met elkaar verbonden zijn. En je raadt het al; iedereen die aangesloten is bij een dienstenleverancier kan met andere partijen die aangesloten zijn bij andere dienstenleveanciers connectie maken.

Als je gebruik maakt van SCSN wordt jouw ERP pakket direct aangesloten via een dienstenleverancier aan SCSN. Je hoeft zo maar één keer kosten te betalen voor je aansluiting bij de dienstenleverancier. Er zijn er verschillende op de markt waarmee je verbinding kunt maken, en bij welke dienstenleverancier je je aansluit zal ook afhangen van de wensen die je hebt en je ERP pakket.

 

Wil je meer weten?

Wil je graag weten hoe dit allemaal werkt en hoe je jouw ERP systeem koppelt? Wij hebben een pagina gemaakt met alle informatie die je nodig hebt.

 

 

Lees alles over SCSN