SKF e-book 'Hoe bereik je proactieve voedselveiligheid?'
Van reactief naar proactief
Met het groeiende aantal terugroepacties en strengere veiligheidsregels wereldwijd, zijn proactieve voedselveiligheidsprogramma's steeds belangrijker geworden. Daarom is het van belang dat je als bedrijf de nieuwste ontwikkelingen in hygiënisch ontwerp toepast in je productiemiddelen voor voedselverwerking. Maar tegelijkertijd moeten deze toepassingen ook bijdragen aan je belangrijkste doelen: prestaties, kostenbesparingen en duurzaamheid.
Proactieve voedselveiligheid betekent dat je hygiënisch ontwerpen toepast op ieder component in de productiecyclus. SKF heeft hierover een e-book geschreven dat je helpt de stap te zetten van reactieve naar proactieve voedselveiligheid.
SKF Food Line kogellagerunits
De SKF Food Line kogellagerunits vormen een belangrijke schakel in de stap naar proactieve voedselveiligheid. Ze zijn component voor component ontworpen om de hygiëne tijdens het afspoelen te verbeteren, producten proactief te beschermen en naleving van de regelgeving te garanderen.
LEES MEER OVER DE FOOD LINE UNITS

