Over ons

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Over ons

Duursma, een begrip in de industrie

Duursma is totaalleverancier voor de industriële markt, welke zich in de loop der tijd ontwikkeld heeft tot een vertrouwde schakel tussen vele fabrikanten, industriële OEM'ers en eindgebruikers. Met onze 125-jarige geschiedenis schalen we ons onder de oudste industriële leveranciers van Nederland. Ooit zijn we gestart als productiebedrijf van leren riemen en houten riemschijven, waar in een later stadium ook handelsactiviteiten bij zijn gekomen. De aandrijftechniek zit echter nog steeds in ons DNA en is dan ook een belangrijke pijler voor ons succes.

Op dit moment werken we met ruim 150 medewerkers, verdeeld over 11 locaties in Noord-, Oost-, en Midden-Nederland, aan de continuïteit van onze dienstverlening. Hierbij staan de kernwoorden duurzaamheid, betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid, flexibiliteit, kennis en kwaliteit centraal. Om het vertrouwen van onze klanten voor nu en in de toekomst te continueren, leveren wij uitsluitend producten en diensten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

De 'Duursma' ondernemingen zijn ondergebracht in twee verschillende divisies:

  • Duursma BV  

Met 11 vestigingen in Noord-, Oost-, en Midden-Nederland is Duursma de MRO totaalleverancier voor de industrie.

 

  • Duursma Aandrijftechniek

Duursma Aandrijftechniek heeft 3 vestigingen en is gespecialiseerd in aandrijftechnische oplossingen, service en reparaties.

 

Duursma bedrijfsstructuur

 

IndustriePartner

Duursma is lid van de coöperatie IndustriePartner. IndustriePartner is een samenwerking tussen een aantal technnische groothandels, met als doel het versterken van haar marktpositie door middel van intensieve samenwerking. Meer informatie leest u op de website van IndustriePartner.