IP Duursma en Visser Nederland slaan handen in één.

IP Duursma en Visser Nederland slaan handen in één.

 

 

IP Duursma, de technische groothandel met een rijke geschiedenis in aandrijftechniek en gespecialiseerde dienstverlening, slaat de handen ineen met Visser Nederland, een familiebedrijf dat zich heeft ontwikkeld tot een vooraanstaande speler in onderhoud, reparatie, revisie en verkoop van roterende machines. Deze samenwerking belooft innovatieve kansen voor groei en synergie, terwijl beide bedrijven streven naar continue verbetering en klantgerichtheid.

IP Duursma staat bekend om zijn lokale vestigingen en deskundige medewerkers die klaarstaan om technische uitdagingen aan te gaan. Het bedrijf heeft aandrijftechniek in zijn DNA en biedt uitgebreide service- en reparatiewerkplaatsen en een assemblagecentrum. Daarnaast ondersteunen ze bij energiebesparingsinitiatieven en efficiënt magazijnbeheer, waardoor ze verder gaan dan alleen een technische groothandel.

Visser Nederland heeft een opmerkelijke groei doorgemaakt en zich ontwikkeld tot een vooruitstrevende specialist in roterende machines. Het bedrijf anticipeert voortdurend op nieuwe marktontwikkelingen en veranderende klantbehoeften. Ze bieden een gestructureerd onderhouds- en serviceconcept voor productiebedrijven, met inspecties, metingen, advies en onderhoud. Een op maat ontwikkeld informatiesysteem ondersteunt bedrijven op structurele en efficiënte wijze met advies en onderhoud. Onlangs heeft Visser Nederland zijn reeks vestigingen uitgebreid met de toevoegingen van Enschede en Apeldoorn, naast de bestaande locaties in Zwolle en Emmeloord.

Het partnerschap tussen IP Duursma en Visser Nederland zal zich richten op het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan hun klanten, terwijl ze samenwerken aan gezamenlijke projecten en initiatieven om hun concurrentiepositie te versterken. Deze samenwerking benadrukt het geloof van beide bedrijven in de kracht van synergie en de mogelijkheden die ontstaan wanneer toegewijde partners hun krachten bundelen. Klanten en partners kunnen uitkijken naar innovatieve oplossingen en uitgebreide ondersteuning in de komende samenwerking tussen IP Duursma en Visser Nederland.

André Looijen, algemeen directeur van IP Duursma is blij met de samenwerking: “Wij zijn verheugd om onze samenwerking met Visser Nederland te intensiveren. Deze nieuwe fase in onze relatie biedt ons de mogelijkheid om onze expertise en middelen te bundelen om nog beter in te spelen op de behoeften van onze klanten.”

Ook Christiaan Post, algemeen directeur van Visser Nederland ziet mooie kansen: “IP Duursma heeft zich bij ons al jaren bewezen als een betrouwbare en innovatieve leverancier. We zijn ervan overtuigd dat dit partnerschap ons in staat zal stellen om ons aanbod te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn met snellere leveringen en uitgebreidere keuzemogelijkheden.”

 

Visser Nederland
info@vissernederland.nl
T 038 – 447 88 22

 

IP Duursma
info@duursma.nl
(055) 538 47 47