ADN-S de korteslag cilinder van Festo

ADN-S de korteslag cilinder van Festo

 

 

Prestaties in mini-formaat

Kleinere systemen – en toch hogere prestaties? Dit technische kunststukje is mogelijk met de compacte cilinders AEN-S en ADN-S. Door de extreem kleine afmetingen, het lichtgewicht ontwerp én de behuizing-uit-een-stuk, zijn de cilinders bij uitstek geschikt voor het uitvoeren van kleine bewegingen. Bijvoorbeeld testen, aandrukken of klemmen. Kortom, alle toepassingen die om een enkelwerkende (AEN-S) of dubbelwerkende (ADN-S) beweging vragen.

 

Ideaal voor microbewegingen

De ADN-S is bij uitstek de oplossing voor test- of simulatieopstellingen of het uitvoeren van controles. Het indrukken van knoppen of het in- en uitschakelen van apparatuur vereist bijvoorbeeld maar weinig kracht. Ideaal voor de ADN-S. Dankzij de uitstekende loopeigenschappen werken de AEN-S/ADN-S met hun lichtgewicht en compacte behuizing betrouwbaar en met een lange levensduur.

Het geringe materiaalgebruik levert bovendien een bijdrage aan het duurzame karakter van de cilinders.

 

Past overal

De ADN-S komt het beste tot zijn recht bij compacte toepassingen in een schone omgeving. Hier maken de typische voordelen een ongestoorde werking eenvoudig mogelijk. Verder zijn de cilinders snel en makkelijk te monteren door de verschillende montage opties. Zelfs wanneer het om kleine ruimtes gaat. Ook jij vindt eenvoudig een plekje voor deze cilinders in jouw applicatie.

 

Flexibel koppelen

De binnendraad op de cilinderstang vergroot het aantal mogelijkheden om de cilinders te koppelen.

 

 

Festo ADN-S cilinders

 

 

 

 

Bekijk ons assortiment ADN-S cilinders