Maak kennis met de lijmen van Loctite. In theorie en praktijk

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Downloads
Basiskennis

U weet nog helemaal niets over lijmen, borgen, smeren of afdichten? Of wilt u gewoon uw basiskennis even opfrissen?

Wij hebben enkele onderwerpen voor u verzameld, u vindt ze hier.

Test uw lijmkennis

U twijfelt of een lijmopleiding van Loctite voor u van toegevoegde waarde is? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar uw kennisniveau over lijmtechniek? Doe dan geheel vrijblijvend deze test en u weet na afloop direct hoe het met uw basiskennis over lijmen is gesteld.

Ga naar de Loctite online kennistest

Loctite lijmopleidingen

Introductie

Het gebruik van lijmen heeft de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Dit is ook niet verwonderlijk aangezien lijmen heel wat voordelen bieden ten opzichte van de klassieke verbindings- technieken zoals schroeven, lassen, klinken, solderen en flensen.
Toch is verlijming nog steeds een relatief jonge, en voor velen een onbekende verbindingstechniek.
Om de voordelen en mogelijkheden van lijmen ten volle te kunnen benutten is een grondige (basis)kennis absoluut vereist. Henkel, wereldmarktleider op het vlak van lijmen, heeft al zijn kennis gebundeld in een uitgebreid trainingsprogramma. Zo krijgt u rechtstreeks toegang tot onze jarenlange knowhow en kunt u ontdekken welke rol lijmen kunnen spelen in uw (toekomstig) productieproces.

 

Lijmopleidingen

Het doel van de lijmopleidingen is om de deelnemers vertrouwd te maken met de wereld van lijmen. Door u de nodige theorie en praktijk aan te reiken, kunt u zelf de mogelijkheden van lijmen in uw productieproces ontdekken. Op basis van de gewenste kennis en de ervaring die u reeds heeft met lijmen, zijn 3 verschillende trainingsprogramma’s opgezet:

Webinars

Maak 60 minuten vrij in uw agenda om een dieper inzicht te krijgen in de wereld van lijmen dankzij de nieuwe en efficiënte online-training tool van Loctite. Het programma voor 2018 vindt u op de website van Loctite.

Lijmen voor machinebouw

Deze opleiding behandelt 2 basistechnologiën van Loctite: anaeroben voor borgen, afdichten en bevestigen, evenals de snellijmen.

Structurele verlijming

Tijdens deze opleiding komen de diverse lijmtechnologiën aan bod die ingezet kunnen worden voor structurele verlijmingen.

 

Onderhoudstrainingen (MRO)

Naast de bovengenoemde lijmopleidingen, biedt Henkel ook specifieke Loctite onderhoudstrainingen aan voor onderhoudsengineers en -monteurs. Dankzij deze zogenaamde “MRO Best Practices”- trainingen kunt u de onderhoudswerkzaamheden binnen uw bedrijf optimaliseren, het risico op stilstand minimaliseren en bijgevolg de kosten doen dalen.

 

Locatie

Henkel Training Facilities (Gebouw Gondrand)
César Van Kerckhovestraat 117
2880 Bornem (België)

In overleg zijn de opleidingen ook op een andere locatie mogelijk.

 

Kosten

Webinars: gratis
Lijmopleidingen: € 750,- per persoon excl. BTW*
Onderhoudstraining bij Henkel: € 450,- per persoon excl. BTW*
Onderhoudstraining op locatie: € 395,- per persoon excl. BTW**

* Deze prijzen zijn inclusief luxe broodjeslunch en trainingsmateriaal.** Deze prijs is inclusief trainingsmateriaal.

 

Aanmelden

Voor de gratis webinars kunt u zich op de Loctite website aanmelden. Voor de lijmopleidingen en onderhoudstrainingen kunt u het aanmeldformulier gebruiken of uw Duursma contactpersoon benaderen.