Magazijnbeheer

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Toolbase

Toolbase

De gereedschapuitgiftesystemen van Toolbase blinken uit door betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Een door Toolbase geordende en gecontroleerde gereedschapuitgifte is uw basis voor een concurrerende productie.

Veelzijdig én merkonafhankelijk

>> Lees verder

SPS Small Parts Store

SPS Small Parts Store

Machineonderdelen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), algemene verbruiksartikelen en gereedschappen zijn met de SPS Small Parts Store altijd beschikbaar op het moment dat u ze nodig heeft. Hierdoor bespaart u op inkoop, bevoorrading en administratie, heeft u inzicht in het verbruik en beperkt u kostbare stilstand tot een minimum.

>> Lees verder

Magazijnbeheer

Duursma, uw partner in magazijnbeheer

Reeds vele jaren houden wij ons actief bezig met het beheer van (klant)magazijnen op locatie. Door de uitgebreide ervaring met het inkopen van technische artikelen voor onze relaties weten wij de mogelijkheden, maar zeker ook de onmogelijkheden goed te scheiden.

 

Koppelen van systemen

Duursma is specialist in het leveren van MRO totaalpakketten, wat steeds vaker gecombineerd wordt met het beheer of gedeeltelijke beheer van magazijnen. Zo kunnen wij de voorraden voor u bijhouden middels het koppelen van beide ERP- systemen of middels een barcode systeem.

 

Specialisten

Magazijnbeheer is specialistisch maatwerk. Daarom hebben wij hiervoor specifiek opgeleide medewerkers in dienst. Specialisten die u graag op locatie ondersteunen met de inrichting en het beheer van uw technisch magazijn. Daarnaast dienen zij als vraagbaak en adviseur in specifieke technische vraagstukken. 

 

Referenties

Duursma loopt vaak voorop in nieuwe marktontwikkelingen. Door goed te luisteren naar de wensen van onze relaties en hier ook daadwerkelijk snel op in te spelen, hebben wij veel ervaring opgedaan in magazijnbeheer en het bouwen van vruchtbare samenwerkingsverbanden met vooraanstaande relaties. Wilt u meer weten over referenties waar wij succesvol magazijnbeheer toepassen? Neem dan contact op met één van onze vestigingen.