DSBC

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industriecatalogus


Lees meer over IndustriePartner

Home > Festo > DSBC

Festo DSBx-cilinderserie

De complete ISO-15552 serie

De Festo DSBx cilinderserie is de standaard onder de normcilinders. De DSBx serie bestaat uit de DSBC, DSBG en de DSBF cilinders.

  • DSBC, met profielbuis, de standaard cilinder
  • DSBG, met trekstangen, voor forse belastingen (Nieuw, nu ook leverbaar in diameters 250 mm en 320 mm voor nog meer kracht)
  • DSBF, clean design, voor de food industrie

Op deze pagina vindt u alle informatie over deze cilinders, inclusief de bijbehorende cilindersensoren.

De DSBC cilinder volgt de DNC en DNCB cilinders op. Hij is volledig modulair ontworpen en is daardoor te produceren in een groot aantal varianten en is dan ook de meest veelzijdige ISO-cilinder op de markt.

Bekijk de video en ontdek de highlights van de DSBC cilinder.

 

 

PPS einddemping

Zowel de DSBC als de DSBF cilinder zijn beschikbaar met de unieke PPS buffering. Hierbij de is demping volledig automatisch en afhankelijk van de belasting. Dit betekent dat instellen en nastellen van de buffering tot het verleden behoren.

Wilt u weten of deze PPS buffering ook voor uw applicatie geschikt is? Download hiernaast de PPS checker, vul de gegevens in en u ziet of de buffering ook voor uw toepassing geschikt is. Meer informatie vindt u ook in de PPS flyer.

In de onderstaande video ziet u het verschil in einddemping tussen een cilinder met de instelbare PPV demping en een cilinder met de automatische PPS demping.

  

 

Cilindersensoren

De SMT-8M-A cilindersensor monteert u eenvoudig van bovenaf in de sensorgleuf. Dankzij de schakelpuntmarkering en de duidelijke LED stelt u eenvoudig het juiste schakelpunt in. Bekijk voor alle kenmerken van deze cilindersensor de onderstaande video.