7200062 Betex Luchthydraulische voetpomp AP 1600S

Log in om dit product te kunnen bestellen. Nog geen account? Meld je hier aan.
Artikelnummer: GA01410
Merk: BETEX
Minimum bestelhoeveelheid: 1
De luchtaangedreven hydraulische pomp is ontworpen voor gebruik met enkelwerkende cilinders en gereedschappen zoals de Betex® cilinderserie. Robuuste constructie: de meeste componenten zijn vervaardigd van aluminiumlegering. Ze hebben een lange levensduur, zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig verplaatsbaar.
De automatische overbelastingsklep (10.000 psi) beschermt de componenten in hydraulische systemen en zorgt voor een veilige werking.
Het nieuwe ontwerp voor inlaat/uitlaat is uitgerust met een trage leegloopfunctie. Dit maakt de pomp multi-inzetbaar.
Het D-model is speciaal ontworpen voor dubbelwerkende cilinders zonder de noodzaak van een extra regelventiel en aansluitstukken.
Capaciteit van het oliereservoir: 1600 cc
Olievolume/slag 1ste trap: 1250 cc
Olievolume/slag 2de trap: 193 cc
Type AP 1600S
Gewicht 7.5 Kg
Kenmerken De luchtaangedreven hydraulische pomp is ontworpen voor gebruik met enkelwerkende cilinders en gereedschappen zoals de Betex® cilinderserie. Robuuste constructie: de meeste componenten zijn vervaardigd van aluminiumlegering. Ze hebben een lange levensduur, zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig verplaatsbaar.<br>De automatische overbelastingsklep (10.000 psi) beschermt de componenten in hydraulische systemen en zorgt voor een veilige werking.<br>Het nieuwe ontwerp voor inlaat/uitlaat is uitgerust met een trage leegloopfunctie. Dit maakt de pomp multi-inzetbaar.<br>Het D-model is speciaal ontworpen voor dubbelwerkende cilinders zonder de noodzaak van een extra regelventiel en aansluitstukken.
Aansluitwaarde 3 - 8 bar
Capaciteit van het oliereservoir 1600 cc
Olievolume/slag 1ste trap 1250 cc
Olievolume/slag 2de trap 193 cc