Werken bij Duursma

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Stuur je sollicitatie per mail

Wil je je sollicitatie direct per mail verzenden? Dat kan uiteraard. Klik hiervoor op onderstaande link en ga naar het sollicitatie verzendformulier. Vergeet niet je sollicitatiebrief en uiteraard je CV te uploaden!

>> Naar het sollicitatie verzendformulier

Werken bij Duursma

Onze ambitie is innovatie in de MRO markt

Bij Duursma zijn we voortdurend bezig om met nieuwe initiatieven de MRO markt te bewerken. Zo waren wij eind jaren tachtig de eersten die actief met extern magazijnbeheer begonnen, zijn wij een van de zeer weinigen met een separate aandrijfdivisie en de enige MRO leverancier waar de klant echt een totaalpakket kan kopen zonder nog terug te hoeven vallen op andere leveranciers!

Op dit moment werken we met 150 medewerkers, verdeeld over 11 locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland, aan de continuïteit van onze dienstverlening. Hierbij staan de kernwoorden duurzaamheid, betrouwbaarheid, vooruitstrevendheid, flexibiliteit, kennis en kwaliteit centraal.

Door de sterke groei van Duursma zijn wij regelmatig op zoek naar professionals die graag vorm willen geven aan onze innovatieve ambitie en binnen een gezond en ambitieus no-nonsense bedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei willen werken.

 

Ben jij innovatief, gedreven en ambitieus?

Dan hebben wij misschien wel de toekomstige baan voor je waar je naar opzoek bent! Kijk snel naar de openstaande vacatures. Zijn er op dit moment geen vacatures, dan kun je altijd vrijblijvend een open sollicitatiebrief sturen via het digitale reactieformulier hiernaast of per post aan:

Duursma BV
T.a.v. Personeelszaken
Postbus 81,
7300 AB Apeldoorn


LET OP, vergeet niet het vacaturenummer te vermelden!

Wij raadplegen bij nieuwe vacatures altijd eerst het aanwezige bestand "open sollicitaties".