Opleidingen

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Festo opleidingen
Loctite opleidingen

Opleidingen

Realiseert u zich het belang van goed opgeleide medewerkers binnen uw bedrijf? Vakmensen met verstand van zaken maken het verschil met de concurrentie.

Duursma biedt in samenwerking met diverse partners kwaliteitscursussen aan op het gebied van Pneumatiek, Elektrotechniek, Hydrauliek, PLC-techniek, Onderhoud en Proces Automation, maar ook op het gebied van communicatieve vaardigheden voor Service Engineers en Commerciele Medewerkers.

Wij bieden uw vakmensen de mogelijkheid om middels korte cursussen het vereiste kennisniveau op peil te brengen of te houden. De cursussen die worden aangeboden bestaan voor 50% uit theorielessen en voor 50% uit praktijk, een concept dat een tot vier maal hoger rendement levert. Door deze werkwijze kan de nieuwe kennis direct in de praktijk worden toegepast.

De opleidingen worden op enkele vaste locaties gegeven, maar kunnen voor u ook op uw eigen locatie worden georganiseerd. Daarnaast bieden wij uw bedrijf ook opleidingen op maat. Wij helpen u graag met het vinden van een optimaal opleidingsplan dat past binnen de wensen en behoeften van uw bedrijf.