Intern transport

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus

Lees meer over IndustriePartner

Download center

Productinformatie Intern transport

Download hieronder productinformatie en technische informatie van de productgroep intern transport.

Note
De download bestanden hieronder worden vrij ter beschikking gesteld.
Duursma aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud.

Inventarislijst (Excel) voor keuringen en inspectie

16/03/2015

Download de inventarislijst. Vul deze lijst in en stuur hem naar uw Duursma vestiging voor een vrijblijvende aanbieding voor het keuren en inspecteren van uw hef- en hijsmiddelen.

xls  Inventarislijst (Excel) voor keuringen en inspectie (265 KB)

Checklist voor inspectie van sjorbanden

24/03/2016

Download de checklist voor de inspectie van sjorbanden. Hier leest u meer over deze inspectie.

pdf  Checklist voor inspectie van sjorbanden (52 KB)