Appendages en slangen

Klantenservice

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industriecatalogus

Download center

Productinformatie Appendages en slangen

Download hieronder productinformatie en technische informatie van de productgroep appendages en slangen.

Note
De download bestanden hieronder worden vrij ter beschikking gesteld.
Duursma aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud.

Poster malleabele fittingen

09/03/2015

Download onze poster met een handig overzicht van de gangbare fittingen. Met daarbij ook de maten van de BSP(T) schroefdraden. Of haal een exemplaar bij uw Duursma vestiging.

pdf  Poster malleabele fittingen (1,00 MB)

Flensafmetingen volgens DIN

01/04/2016

Download het handige overzicht met de afmetingen van DIN flenzen. Van PN6 t/m PN100.

pdf  Flensafmetingen volgens DIN (161 KB)

IP-P magneetventielen

29/10/2015

Download de brochure met IP-P magneetventielen.

pdf  IP-P magneetventielen (875 KB)

Catalogus haspeltechniek

19/03/2015

Download de haspeltechniek catalogus. Boordevol haspels voor de meest uiteenlopende toepassingen.

pdf  Catalogus haspeltechniek (4,00 MB)

Flyer compacte ontwateringspost STS17.2

11/08/2016

Download de flyer met informatie over de compacte ontwateringspost STS17.2 van Spirax Sarco.

pdf  Flyer compacte ontwateringspost STS17.2 (848 KB)