Duursma Industrietechniek BV en W&O Techniek BV gaan verder als Duursma BV

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Duursma Industrietechniek BV en W&O Techniek BV gaan verder als Duursma BV

23 December 2014

Duursma Industrietechniek B.V. en W&O Techniek B.V. vormen vanaf 1 januari 2015 samen één bedrijf onder de naam Duursma B.V. De beide onderneming waren 1 januari 2007 al gefuseerd met behoud van de eigen bedrijfsnamen. Onder de handelsnaam Duursma W&O werd gezamenlijk naar buiten toe opgetreden.
Dit betekent dat de namen Duursma Industrietechniek, W&O Techniek en Duursma W&O niet meer gevoerd gaan worden. Het in augustus geïntroduceerde logo blijft wel in gebruik.

Arie van Otterlo, financieel directeur van de onderneming: ” Deze stap is een logisch vervolg op de fusie uit 2007. Door als één B.V. verder te gaan kunnen wij beter reageren op de snel veranderende omgeving. Tevens behalen wij hiermee een grote efficiency slag. Zo maken wij het voor onze leveranciers ook eenvoudiger. In plaats van bestellingen te ontvangen van Duursma Industrietechniek en W&O Techniek gaan zij dus vanaf 1 januari 2015 alleen nog bestellingen van Duursma B.V. krijgen. Voor onze klanten verandert alleen de bedrijfsnaam, de geleverde kwaliteit en service blijft onveranderd op een hoog niveau”.

Met meer dan 500.000 industriële artikelen in het databasesysteem, 8.500 klanten en 11 vestigingen, is Duursma een belangrijke speler in Noord, Oost, Midden en Zuid Nederland. Het bedrijf heeft officiële dealercontracten met vrijwel alle bekende A-merk producenten. Daarnaast heeft het in eigen huis productspecialisten voor aandrijftechniek, lagertechniek, pneumatiek, hydrauliek, industriële slangen & appendages, gereedschappen, lastechniek en werkplaatsmachines. Duursma is lid van de coöperatie IndustriePartner. Voor meer informatie, bezoek de website www.duursma.nl.