Duursma W&O neemt Hagens Technische Groothandel in Tilburg over

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Duursma W&O neemt Hagens Technische Groothandel in Tilburg over

9 December 2013

De technische groothandel Duursma W&O neemt per 1 januari 2014 haar branchegenoot Hagens Technische Groothandel B.V. in Tilburg over. Hagens B.V. is een succesvol bedrijf, bijna veertig jaar geleden opgericht door dhr. Hagens, en staat in de regio Tilburg bekend om haar assortiment kwaliteitsproducten gecombineerd met een zeer hoog serviceniveau.

André Looijen, Algemeen Directeur van Duursma W&O: "Al langer hebben wij de wens om ook in het zuiden van het land actief te zijn. Deze overname past daarom precies in ons beleid. Wat ook in dit beleid past is dat wij het erg belangrijk vinden dat de cultuur waarmee Hagens B.V. haar successen behaald heeft aansluit met de cultuur van Duursma W&O. De klanten van Hagens gaan nauwelijks veranderingen waarnemen. Wat daarin zeker meehelpt is dat Hagens en Duursma W&O al met hetzelfde computersysteem werken. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat alle klanten van Hagens in de toekomst net zo enthousiast over Hagens zullen blijven!"

Met meer dan 500.000 industriële artikelen in het database-systeem, 8.000 klanten en 11 vestigingen, is Duursma W&O een belangrijke speler in Noord, Oost en Midden Nederland. Het bedrijf heeft officiële dealercontracten met vrijwel alle bekende A-merk producenten. Daarnaast heeft het in eigen huis productspecialisten voor aandrijftechniek, lagertechniek, pneumatiek, hydrauliek, industriële slangen & appendages, verspaningstechniek, onderhoudsproducten, gereedschappen, lastechniek en werkplaatsmachines. Voor meer informatie, bezoek de websites www.duursma.nl en www.hagenstechniek.nl.