Duursma W&O neemt Hoeflaken BV in Veenendaal over

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Duursma W&O neemt Hoeflaken BV in Veenendaal over

22 November 2013

De technische groothandel Duursma W&O breidt per 1 januari 2014 haar activiteiten in Veenendaal uit door de overname van Hoeflaken B.V. Hoeflaken B.V. is een elektromechanisch onderhoudsbedrijf met een geschiedenis van bijna vijftig jaar en is daardoor sterk geworteld in de regio Veenendaal. Het bedrijf heeft o.a. specialismen op het gebied van wikkelen en repareren van elektromotoren. Ook is Hoeflaken BV leverancier van een groot assortiment elektrische handgereedschappen en verzorgt zij NEN keuringen. Medio mei zal Hoeflaken B.V. haar intrek nemen in het pand van de Veenendaalse vestiging van Duursma W&O.

André Looijen, Algemeen Directeur van Duursma W&O: "Met de overname van Hoeflaken B.V. komt de wens uit om ook in Veenendaal en omgeving actief te zijn met elektromechanische aandrijftechniek. In het oosten van het land zijn wij al prima vertegenwoordigd met onze aandrijftechniek vestigingen in Deventer en Almelo. Door de overname van Hoeflaken B.V. is dit nu ook het geval in Midden Nederland. Daarnaast versterkt deze overname de positie van onze huidige werkplaatsen in Veenendaal."

Met meer dan 500.000 industriële artikelen in het database-systeem, 8.000 klanten en 11 vestigingen, is Duursma W&O een belangrijke speler in Noord, Oost en Midden Nederland. Het bedrijf heeft officiële dealercontracten met vrijwel alle bekende A-merk producenten. Daarnaast heeft het in eigen huis productspecialisten voor aandrijftechniek, lagertechniek, pneumatiek, hydrauliek, industriële slangen & appendages, verspaningstechniek, onderhoudsproducten, gereedschappen, lastechniek en werkplaatsmachines. Voor meer informatie, bezoek de websites www.duursma.nl en www.hoeflakenbv.nl.