Uitbreiding directie Duursma BV

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Uitbreiding directie Duursma BV

12 January 2016

Per 1 mei 2016 breidt Duursma BV haar directie uit. Frank Looijen komt als commercieel directeur het directieteam versterken. Met de komst van Frank Looijen hoopt Duursma BV de continuïteit beter te kunnen waarborgen. Per genoemde datum zal de directie dan bestaan uit André Looijen (algemeen directeur), Frank Looijen (commercieel directeur) en Arie van Otterlo (financieel directeur).

André Looijen: ”De afgelopen jaren hebben wij tegen de trend in een sterke groei doorgemaakt. Hierdoor is versterking van het management noodzakelijk geworden. En natuurlijk zijn wij trots te kunnen melden dat met de komst van Frank Looijen het familiaire karakter van ons bedrijf niet alleen blijft bestaan, maar juist ook versterkt wordt.”

Met meer dan 500.000 industriële artikelen in het databasesysteem, 8.000 klanten en 11 vestigingen, is Duursma BV een belangrijke speler in Noord, Oost, Midden en Zuid Nederland. Het bedrijf heeft officiële dealercontracten met vrijwel alle bekende A-merk producenten. Daarnaast heeft het in eigen huis productspecialisten voor aandrijftechniek, lagertechniek, pneumatiek, hydrauliek, industriële slangen & appendages, gereedschappen, lastechniek en werkplaatsmachines. Duursma BV is lid van de coöperatie IndustriePartner. Voor meer informatie, bezoek de website www.duursma.nl.