Slangen en Koppelingen

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Parker slangen en koppelingen

De beproefde industriële slangsystemen van Parker zijn krachtige, hoogwaardige oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse eisen van de markt. Door te kiezen voor Parker, bent u verzekerd van een individuele slang met een maximale levensduur, hoge veiligheidsgraad en inzetbaar voor een optimale productiviteit.

Parker produceert een keur aan hoogwaardige slangen en koppelingen voor alle mogelijke toepassingen. Parker heeft het breedste assortiment aan industriële, lucht en hydraulische slangen. Zowel lage, medium en hoge druk uitvoeringen, kunststof en rubber slang, geweven en gespiraliseerd, textiel- of staalinlagen, skive en no-skive slangen (ontwikkeling van Parker), bestendig tegen UV licht, chemicaliën en schuren en voor zowel lucht, water als olie. Parker slangen voldoen aan alle industriële standaarden, waaronder SAE, ISO, DNV en ABS.

Hydrauliek slangkoppelingen

 

Naast slang heeft Parker een zeer uitgebreid assortiment aan bijpassende en afgestemde slangfittingen, zoals Push-Lok en ParLock fittingen, allemaal in staat om een lekvrije oplossing te bieden. De Parker fitting die volgens de hoogstaande Parker persprocedure op een Parker slang wordt geperst, biedt u zonder twijfel de best mogelijke slangcombinatie in de markt.