Hose Doctor

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Hose Doctor service

HOSE DOCTORS zijn mobiele servicebussen die u kunt oproepen voor onderhoud, technische ondersteuning en het ter plaatse vervangen van hydraulische slangen, filters en andere hydraulische onderdelen. Parker heeft een HOSE DOCTOR netwerk met landelijke dekking.

De Parker HOSE DOCTORS hebben een expertise die veel verder gaat dan alleen het vervangen van hydraulische slangen. Een HOSE DOCTOR heeft veel kennis van hydrauliek en filtratie en kan u adviseren over onderhoud en prestatie van uw systeem.

De Duursma ParkerStores hebben een nauwe samenwerking met de HOSE DOCTORS en kunnen deze op verzoek inzetten voor zowel gepland als ongepland onderhoud. Na keuze kunt u hierbij de facturatie laten lopen over Duursma W&O of kiezen voor een rechtstreekse factuur van de HOSE DOCTOR zelf.

Met de locale voorraden van de Duursma ParkerStores, de knowhow van de HOSE DOCTORS en de topproducten van Parker Hannifin, bieden we een ongekende service in de hydrauliekmarkt!

Het Parker HOSE DOCTORS netwerk is 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar voor u beschikbaar. U kunt een afspraak maken met een HOSE DOCTOR via de Duursma ParkerStores in Apeldoorn, Deventer en Zwolle maar ook voor urgente assistentie rechtstreeks via het gratis telefoonnummer 0800-2211333.

De HOSE DOCTOR waar de ParkerStores van Duursma vaak mee samenwerken is Westerveen Service. Kijk voor meer informatie op www.westerveen-service.nl