Keurmeester/Monteur

 

 

Locatie: Weert (IP Zanten)

Ben jij leergierig en heb jij affiniteit met elektro, dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken? Vind je het leuk om in een team te werken en heb je de juiste werkmentaliteit? Kijk dan snel of wij jou een nieuwe uitdaging kunnen bieden!

 

IP Zanten is een technische groothandel, die door het samengaan met IP Duursma, opereert vanuit 16 vestigingen in Noord-, Oost-, Midden- en Zuid-Nederland. Op dit moment werken we met ruim 240 medewerkers aan de continuïteit van onze dienstverlening. We hebben een ontspannen familiecultuur en een sterke groeiambitie waaraan jij een bijdrage kunt leveren.


Over de functie

In deze functie keurmeester/monteur ga je op locatie bij de klant keuren en/of repareren. Je hebt te maken met technische werkzaamheden, zoals:

  • Kleine reparaties uitvoeren aan elektrisch gereedschap en reinigingsmachines;
  • NEN-keuringen van machines, stellingen, klimmateriaal en valbeveiliging.


Wat bieden wij jou?

Een afwisselende en uitdagende baan bij een leuk familiebedrijf, met een prettige, open en informele werksfeer. We bieden een passend salaris met bijbehorende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor de Technische Groothandel. Bovendien heb je bij ons goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.


Functie eisen

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding of bent bereid een technische opleiding te volgen.
  • Je hebt affiniteit met techniek.
  • Je werkt zelfstandig en oplossingsgericht.
  • Je bent stressbestendig.
  • Je bent in het bezit van je rijbewijs B.

 

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel en ben je nieuwsgierig naar ons, stuur dan je CV en motivatie naar vacature@zanten.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Gino Wolter, Vestigingsmanager Weert  06-51850309.