Monteur Elektromechanische Aandrijvingen

 

 

Locatie: Veenendaal

Duursma Aandrijftechniek is al jaren actief op de markt om onze klanten te helpen met al hun reparaties, leveringen en uitdagingen omtrent elektromotoren, aandrijvingen, pompen, ventilatoren en overige elektromechanische componenten. Wij verrichten onze reparaties, revisies en modificaties in eigen huis en op locatie bij de klant. Wij hebben vestigingen in Almelo, Deventer en Veenendaal en zijn service gericht.

Om onze groeiende werkzaamheden op een goede manier te kunnen blijven uitvoeren zijn wij voor ons wikkel- en reparatiebedrijf in Veenendaal op zoek naar een Monteur Elektromechanische Aandrijftechniek. Bij gebleken geschiktheid bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van werkplaatschef.

 

 

Over de functie

Als elektromechanisch monteur bij ons bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit het zelfstandig repareren, reviseren en onderhouden van elektromotoren, aandrijvingen, ventilatoren, pompen enz. voor onze klanten waarbij we veel aan je eigen inzicht moeten kunnen overlaten.

Onze werkzaamheden zijn gevarieerd, van kleine tot grote klussen en veelal technisch creatieve uitdagingen, waarbij je niet bang bent om vieze handen te krijgen en je snapt dat er ook schoongemaakt en gespoten moet worden. Ook begrijp je dat sommige klussen onder tijdsdruk gerealiseerd moeten worden. De werkzaamheden vinden plaats in onze werkplaats te Veenendaal, maar ook op locatie bij de klant. 

 

 

Functie eisen

  • Je hebt ervaring in bovenstaande of soortgelijke werkzaamheden.
  • Je kunt zelfstandig en in een team samenwerken.
  • Je kunt prioriteiten stellen, hebt een goed probleem-oplossend vermogen, bent zorgvuldig en hebt een goed kwaliteit-besef.
  • Kennis van elektrotechniek en metaalbewerking is een pré.

 

 

Wat bieden wij jou?

Duursma Aandrijftechniek biedt je een fulltime (39 uur) functie met veel afwisseling in de dagelijkse werkzaamheden. Duursma Aandrijftechniek is een gezond en succesvol no-nonsense bedrijf met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Doordat ons bedrijf onderdeel uitmaakt van een grotere organisatie zijn er veel doorgroeimogelijkheden en kennen we interessante arbeidsvoorwaarden, waaronder een volledige studievergoeding.

 

 

Interesse?

Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Wij ontvangen jouw motivatie en CV graag via personeelszaken@duursma.nl