Vending

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industriecatalogus


Lees meer over IndustriePartner

SPS Small Parts Store

Bespaar geld met SPS vending machines

vendingkastMachineonderdelen, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), algemene verbruiksartikelen en gereedschappen zijn met de SPS Small Parts Store altijd beschikbaar op het moment dat u ze nodig heeft. Hierdoor bespaart u op inkoop, bevoorrading en administratie, heeft u inzicht in het verbruik en beperkt u kostbare stilstand tot een minimum.

De inhoud van de SPS-kast is maatwerk. U vult hem met de producten die u wenst. Denk hierbij aan:

  • technische verbruiksartikelen
  • persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)
  • schuur- en slijpmiddelen 
  • klein gereedschap
 
 

Keuze in verschillende SPS configuraties

IndustriePartner biedt SPS-kasten in verschillende uitvoeringen. De basis wordt gevormd door een staand model met zichtvenster en uitgifte via een pasjessysteem. Aan deze basis SPS-kast zijn nog maximaal tweetal kasten te koppelen met één centraal uitgiftesysteem op de middelste kast. Indien uw werkt met breekbare producten, kunnen de SPS-kasten ook uitgevoerd worden met een liftsysteem.

  

Abonnement

U leest het, er zijn voldoende redenen om over te gaan op dit ultieme voorraadsysteem van IndustriePartner. U hoeft geen grote investeringen te doen. Slechts een simpel abonnement is voldoende om voortaan te profiteren van de vele voordelen van onze SPS voorraadautomaten! Uw abonnement is inclusief:

  • onderhoudscontract* 
  • bijvullen (producten worden los gefactureerd) 
  • 20 toegangspasjes (indien gewenst meer) voor geregistreerde uitgifte

* De kosten voor storingen en reparaties door oneigenlijk gebruik of vandalisme worden doorberekend.

 

SPS voordelen

Efficiënt. De SPS-kast plaatst u direct op de werkplek, zodat uw personeel snel beschikt over bijvoorbeeld algemene verbruiksartikelen, onderdelen, persoonlijke beschermingsmiddelen en klein gereedschap. Korte looproutes en wachtrijen zijn verleden tijd. De juiste producten zijn direct beschikbaar op het moment dat u ze nodig heeft en daarmee wordt kostbare, onvoorziene stilstand tot een minimum beperkt.

 

Altijd beschikbaar. Met de SPS-kast is uw voorraad voortaan altijd beschikbaar en niet langer op gezette tijden of wanneer de voorraadbeheerder aanwezig is. Met onze oplossing heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar toegang tot de producten die u nodig heeft. Er gaat een automatisch melding wanneer een bepaald product op dreigt te raken, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat dit tijdig wordt aangevuld.

 

Kostenbesparend. Minder facturen, minder uren en minder kosten. U heeft namelijk maar met één leverancier te maken. Omkijken naar de inkoop, ontvangst en het opbergen van de goederen is verleden tijd. Geen winkeldochters meer, minder personeelskosten, tijdsbesparing en het verbruik gaat drastisch omlaag. Gemiddeld bespaart u hierdoor 20 tot 30 procent.

 

Traceerbaar. Dankzij de geavanceerde software van de SPS-kast heeft u per project of werknemer het verbruik van de MRO-materialen en producten inzichtelijk. Op onze beurt houden wij in de gaten of de SPS-kast moet worden bijgevuld. Het kaartleessysteem is naar gelang uw wens aan te bieden. Standaard werken wij met Mifare, waarbij u 20 Druppels of pasjes ontvangt. Uiteraard is dit naar wens aanpasbaar.

 

 

SPS Small Parts Store