openhuis

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

IP Industrie Catalogus


Lees meer over IndustriePartner

Open huis Duursma Zwolle

Kom je ook?

IP Duursma Zwolle zit al een tijd in ons mooie nieuwe pand, maar toch hebben wij nog niet de kans gehad om een open dag te organiseren. Daar moet verandering in komen, vinden wij! Daarom nodigen wij jou van harte uit op onze open dag aankomende 30 september.

Wij willen graag dat jullie ons team beter leren kennen. En dat met een lekker hapje en drankje, dan vertellen zij graag meer over ons mooie bedrijf, vestiging én mogelijkheden.

Een aantal bekende leveranciers zullen hier ook aanwezig zijn (Festo, LOCTITE, SKF & Facom). Zij vertellen je in een korte tijd graag over de nieuwste producten en ontwikkelingen. Onze mannen van Duursma Aandrijftechniek zijn ook aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden. Verder is IP Zanten ook van de partij met meer informatie over reinigingstechniek. Ook zal Nidec Control Techniques van de partij zijn om haar nieuwste producten en ontwikkelingen te laten zien. 

Natuurlijk is dit niet alles; op deze dag maak je ook nog eens kans op prijzen! Zo verloten wij een training 'Inleiding in de Pneumatiek' samen met Festo, een training 'Lageronderhoud' samen met SKF en een Producttraining 101 samen met LOCTITE.

Vanaf 13:00 ben je welkom. Tot dan!