6 oktober webinar Festo Servo Drives

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

6 oktober webinar Festo Servo Drives

16 September 2022

Leer hoe innovatie in connectiviteit de integratie van servoaandrijvingen sneller en gemakkelijker maakt

 

Staat u voor de uitdaging om servoaandrijvingen te integreren in uw installatie of in uw machineontwerp? Dit hoeft niet riskant, ingewikkeld of tijdrovend te zijn, integendeel. Er is nu een nieuwe manier om hiermee sneller en gemakkelijker aan de slag te gaan.

In dit webinar toont Festo hoe makkelijk en snel servoaandrijvingen van Festo in vrijwel alle besturingssystemen kunnen worden geïntegreerd. We tonen hoe onze Electric Motion Sizing software snel de benodigde componenten van een dergelijk systeem bepaalt, en tevens de volledige configuratiefile van de servodrive samenstelt. Deze file wordt dan in de servodrive geladen waarmee het systeem gebruiksklaar is.

Ook het aansturen hiervan vanuit uw machinesturing was nooit eenvoudiger. Dankzij onze innovatieve Multiprotocol drives, waarbij één servodrive meerdere veldbussen ondersteunt, integreren ze moeiteloos in uw PLC netwerkomgeving.

 

Tijdens het 45 minuten durende webinar komt u te weten:
 

  • Hoe vertrekkende van uw toepassing een compleet servosysteem kan bepaald worden. Eenvoudig, betrouwbaar, kosteloos
  • Hoe connectiviteit in alle opzichten gerealiseerd wordt: connectiviteit op mechanisch vlak, in uw besturingsarchitectuur en op software niveau maken het sneller en gemakkelijker om de nieuwste generatie servoaandrijvingen te ontwerpen, te integreren, in bedrijf te stellen en te gebruiken
  • Hoe Multiprotocol servoaandrijvingen u tijd besparen, en kosten en technische risico's verminderen Deze sessie is ideaal voor iedereen die het gebruik van servoaandrijvingen wil standardiseren en vereenvoudigen, ondanks de uitdaging om deze in verschillende ’PLC omgevingen te gebruiken, maar ook voor besturingstechnici & software engineers die fabrieksautomatiseringssystemen ontwerpen, specificeren of upgraden. Deze sessie is ideaal voor iedereen die het gebruik van servoaandrijvingen wil standardiseren en vereenvoudigen, ondanks de uitdaging om deze in verschillende ’PLC omgevingen te gebruiken, maar ook voor besturingstechnici & software engineers die fabrieksautomatiseringssystemen ontwerpen, specificeren of upgraden.
 
 

Voor wie is de webinar geschikt?

 
Deze sessie is ideaal voor iedereen die het gebruik van servoaandrijvingen wil standardiseren en vereenvoudigen, ondanks de uitdaging om deze in verschillende ’PLC omgevingen te gebruiken, maar ook voor besturingstechnici & software engineers die fabrieksautomatiseringssystemen ontwerpen, specificeren of upgraden.

 

meld je snel aan voor de webinar!