Interessante Festo webinars in het najaar

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

Interessante Festo webinars in het najaar

6 September 2021

Festo Nederland bied maandelijkse webinars aan waarin in 30 minuten onderwerpen worden besproken. De onderwerpen vallen in drie categoriën: Product innovations, Technology and Online/Software tools De webinars zijn bedoeld als inspiratie en informatie. De specialisten van Festo bereiden een presentatie van 20 minuten voor. Hierna is er 10 minuten tijd om vragen te stellen.

De webinars kun je live volgen, maar zijn ook op een later tijdstip on demand terug te kijken.

 

Geplande Webinars
 

22 september: Energiebesparende keuzes in pneumatiek

Wat kost 1 m3 perslucht nou eigenlijk en hoe ga je zo efficiënt mogelijk om met het energieverbruik van een pneumatische installatie? Wat zijn de aandachtspunten en wat levert het op? In dit webinar belicht Festo het maken van de juiste keuzes voor energiebesparing bij perslucht.

Inschrijflink


13 oktober: Persluchtverbruik in beeld

In dit webinar neemt Festo je mee in het meten en bepalen van persluchtverbruik op machineniveau. Aan bod komen zaken als mobiele flow en druk analyzers, besparingen realiseren op de tekentafel, maar ook in het veld. Voor het maken van de juiste keuzes in energiezuinige oplossingen voor jouw machine ontwerpen.

Inschrijflink

 

10 november: Leidraad voor cilindersensoren

In dit webinar vertelt Festo je de belangrijkste aandachtspunten bij het toepassen van cilindersensoren. Daarnaast krijg je een  overzicht van de cilindersensoren en kom je meer te weten over de werking, selectie en installatie.

Inschrijflink