4 nieuwe Dormer Pramet catalogi

Centrale informatie

support phone email

31 (0)55 538 47 47

4 nieuwe Dormer Pramet catalogi

3 September 2021

De Dormer Pramet catalogus, die meer dan 20.000 verspanende gereedschappen bevat, is vernieuwd en opgesplitst in vier delen: Draaien, Frezen, Gatbewerking en Draadsnijden. Dit maakt het voor u eenvoudiger om het gereedschap te vinden dat relevant is voor uw bewerkingen. Het is ook de eerste keer dat zowel het roterende gereedschap (bekend onder de merknaam Dormer) als het wisselplaatgereedschap (bekend onder de naam Pramet) in dezelfde catalogus is geplaatst op basis van het type bewerking.

 

Gedetailleerde informatie in nieuwe catalogi

De nieuwe algemene productcatalogi zijn ontworpen om snel een product te kunnen vinden. De publicaties bieden gedetailleerde en betrouwbare informatie die elke dag te gebruiken is. Naast informatie over het brede assortiment bieden de nieuwe catalogi van Dormer Pramet gedetailleerde en nuttige bewerkingsinformatie, zoals relevante snelheden, voedingen, geschikte werkstukmateriaalgroepen en ISO-classificaties.

In de draaicatalogus bijvoorbeeld worden al onze spaanbrekers direct op de productpagina beschreven, waarbij alle beschikbare opties voor elk van de zes basis ISO-materiaalgroepen aan bod komen. Ook biedt de catalogus een overzicht van de beschikbare hardmetaalsoorten en hun eigenschappen aan het begin van elk relevant hoofdstuk. Wat ook nieuw is: de wisselplaten staan nu samen met de relevante gereedschapshouders op een pagina. Gewoon de juiste maten bij elkaar zoeken en aan de slag.

 

Catalogi nu beschikbaar als flipbook

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen heeft Dormer Pramet dit jaar besloten om een minimaal aantal catalogus te printen en de catalogus beschikbaar te maken als flipbook formaat. Een flipbook is een bladerbare PDF, een soort digitale catalogus, waar je makkelijk doorheen bladert, kan zoeken, downloaden, notities toevoegen, delen, printen en op elk device te bekijken is. Zo heb je u snel en eenvoudig het juiste product gevonden. En met de handige links ga je ook snel naar het juiste artikel in de catalogus of naar de website voor nog meer informatie.

 

Bekijk de flipbooks

Flipbook DormerPramet gatbewerking      Flipbook DormerPramet draadsnijder     Flipbook DormerPramet draaien     Flipbook DormerPramet frezen